Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2012 12:45

Спецтема: Євробачення-2012

Гайтана їздитиме по Баку на велосипеді

14-го травня співачка Гайтана разом з офіційною делегацією від України відлітає до Баку, де відбудеться пісенний конкурс "Євробачення-2012". Артистка пробуде там близько двох тижнів.

Аби підтримувати форму та пізнавати місто співачка збирається взяти з собою велосипед, пише ТаблоID із посиланням на піар-служба "Lavina Music".

Гайтана зізнається, що обожнює кататися на велосипеді. Тож візьме його з собою навіть до Баку.

"Я обожнюю велопрогулянки, і як тільки настає тепла погода, відразу ж сідаю на велосипед і їду улюбленими маршрутами Києва. Нещодавно у мене виникла прекрасна ідея взяти з собою в Баку велосипед. На мій погляд, немає кращого транспортного засобу, який би дозволив повною мірою пізнати всю красу нового міста", - ділиться співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць до "Євробачення" Гайтана втратила голос — ЗМІ

"Зараз я активно розробляю маршрути, за якими мені б хотілося проїхати. В Інтернеті дуже багато інформації про Баку, картинок і розповідей. Вже чекаю не дочекаюся, коли зможу познайомитися з цим містом", - зазначає Гайтана.

"Впевнена, з вікон автомобіля я не побачу того, що буде відкрито для мене під час прогулянки на велосипеді. Мій перший маршрут вже готовий - від готелю до концертного майданчика "Crystal Hall". Також, мені дуже хочеться поїздити найяскравішими місцями "міста вогнів". Впевнена, це буде незабутня подорож", - розповідає артистка.

Нагадаємо, цього року Гайтана з піснею "Be my guest" представить Україну на конкурсі "Євробачення", який пройде у столиці Азербайджану з 22 по 26 травня.

Зараз ви читаєте новину «Гайтана їздитиме по Баку на велосипеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути