неділя, 14 березня 2010 10:56

Фоззі обікрали в експресі, а Костецького – в аквапарку

Фоззі обікрали в експресі, а Костецького – в аквапарку

Вчора соліста гурту "ТНМК" Олександра Фоззі обікрали в поїзді "Київ - Харків".

Про це співак розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"Купив квиток на експрес. Як тільки відправилися, провідник запропонував за 50 гривень пересісти у купе, які обладнали у відремонтованому вагоні-ресторані. Я погодився, думаю, заляжу красиво, напишу вірш складним ямбом для однієї реклами", - поділився артист.

Сусідом по купе виявився чоловік напідпитку.

"Підселили мені якогось чоловіка в синьому. Всю дорогу він базарив по телефону, обіцяв якійсь Анюті повернутися завтра вранці до Києва. Вірш під його акомпанемент не писався. Він випив чотири пляшки пива. Разів з десять розповідав дівчині по телефону якісь дурні подробиці, реготав на все купе. Посеред розмови захропів. Його розбудив мобільник. Як я зрозумів з продовження розмови, дзвонила все та ж Анюта. Як його Анюта терпить, мені не зрозуміти", - розказав Фоззі.

"Ще й подумав, може викласти на стіл мобільник чи гаманець, щоб цей додік вкрав і вискочив з поїзда десь у Полтаві. Пожартував так про себе і пішов до провідника по каву", - додав він.

Коли під"їжджали до Полтави, співак пішов курити у тамбур.

"Шкідлива звичка мене погубила. Гаманець з грошима сховав у сумці, сумку поклав під полицю. Коли виходив у тамбур, забув забрати гаманець з собою. Не подумав, що п"яний сусід полізе ритися у моїх речах. Сусід знайшов гаманець в сумці, витягнув усі гроші. Лишив вісім гривень дрібними купюрами. Більше ніколи не жартуватиму на тему крадіжок", - поділився співак.

Фоззі хотів звернутися до чергового міліціонера у поїзді.

"А він мені ще й нахамив, що ходжу по поїзду без причини. Пригрозив, що висадить на найближчій станції", - пожалівся він.

Між тим, два дні тому хореографа Сергія Костецького пограбували у "Аквапарку", що знаходиться в Броварах.

Разом з друзями Сергій побував в сауні, поплавав в басейні, покатався на гірках.

"Ввечері планував піти в кіно. У роздягальні я помітив, що десь зник мій айфон. Ми обшукали роздягальню, перевернули все вверх дном, але телефону не було ніде", - розказав хореограф.

Щоб повідомити про крадіжку Сергій тут же відправився в найближче відділення міліції.

"Не розумію, хто і коли міг його вкрасти. Я брав його з собою навіть у басейн. Мені не так шкода телефон, як ті контакти, котрі там зберігав. Боюся, що якийсь злодюжка знайде там телефон Ірини Білик, Насті Каменських або Лілії Подкопаєвої. Не хочеться, щоб їхні номери попали в руки пройдисвітів", - зізнався хлопець.

Міліціонери пообіцяли Костецькому, що шукатимуть телефон за допомогою супутників.

"Ця процедура дуже ефективна, тому я сподіваюся, що айфон мені незабаром повернуть", - відзначив хореограф.

Зараз ви читаєте новину «Фоззі обікрали в експресі, а Костецького – в аквапарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути