четвер, 21 листопада 2019 16:13

Фіналістка "Танців з зірками" розчулила мережу зізнанням

Фіналістка "Танців з зірками" розчулила мережу зізнанням
У фінал проекту вийшли Ганна Різатдінова, Вікторія Булітко і Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина залишила на сторінці в Instagram пост про свою участь в проекті "Танці з зірками". У ньому зізналась, що мала кардинально інше життя останні 14 тижнів.

"Сьогодні, знімаючи свій останній 14 щоденник, я зрозуміла, що вже зовсім скоро моє життя поміняє свій темп, свої плани, свій розпорядок і правила. Етюд на тему: життя до Танців і після. І фото, до речі, асоціативне теж. 14 тижнів абсолютно нової реальності, де мотивацію знаходиш в кардинально нових і несподіваних речах, але незмінно-перманентною мотивацією для мене залишається мій Син. Щопонеділка: "Мам, ну що, виграла?" Плюс ваша божевільна віра не дає зійти з рейок. І ось ми біля мети. Ще трохи. Підтримайте?" - написала Мішина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Танці з зірками 2019": хто покинув шоу цієї неділі

Фанати пари Ксенії Мішиної і Жені Кота залишили під фото багато коментарів з підтримкою. Фінал проекту відбудеться 24 листопада.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ксения Мишина (@misha.k.ua)

Нещодавно Наталія Могилевська випустила тизер до нового кліпу на пісню "Покохала". Прем'єра композиції відбулася на шоу "Танці з зірками".

Зараз ви читаєте новину «Фіналістка "Танців з зірками" розчулила мережу зізнанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути