пʼятниця, 13 липня 2012 14:04

Філіп Кіркоров не буде говорити про свого сина

Філіп Кіркоров не буде говорити про свого сина
Співак вже обпікся на дочці Фото: ru.tsn.ua

Поп-королю Філіпу Кіркорову зараз доводиться буквально розриватися. У нього і гастролі з новим шоу, і облаштування новонародженого сина. Незрозуміло як, але артистові вдалося викроїти трохи часу і поговорити з Ксенією Собчак про життя, спадкоємців і скандали. Судячи з інтерв'ю, Філіп Бедросович дещо змінився.

Днями в рамках програми "Собчак живцем" Кіркоров дав перше інтерв'ю після народження сина. Судячи зі слів артиста, він все ще в стані ейфорії.

"Мій батько щасливий, що в 80 років нарешті став дідусем! Спочатку у мене народилася дочка, тепер з'явився на світ мій син Мартін. Я страшно вдячний своїй тітці Марі, що вона в мою відсутність замінює мене і матір дітям".

Філіп відразу попередив, що вже обпікся, представляючи публіці доньку Аллу-Вікторію. Так що багато розповідати про сина він не має наміру.

"По своїй наївності та відкритості я занадто багато розповів про народження своєї дочки. І не думав, що наше суспільство не готове до таких одкровень. Навіть на найбільш безневинні зізнання всі відреагували дуже болісно, зваливши на мене всі гріхи світу. Я зрозумів, якщо і далі буду ділитися, то доставлю радість тим, хто гріє на цьому руки. Заздрість і небажання бачити щасливим людину... Збунтувався середняк, який не хоче сприймати людину, яка мислить інакше. Я не приховував, що дочку народила мені сурогатна мати. І що з цього вийшло? Чергове цькування. Я для себе зробив висновки, тому все, що відбуватиметься в житті мого сина, - це моя особиста справа. Про це я не обмовлю жодного слова. Я цю тему закриваю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ім'я синові Кіркорова придумала Пугачова

Втім, раніше Бедрос Кіркоров розповів журналістам про те, що його син знову скористався послугами сурогатної матері. Чоловік також уточнив, що онука на власні очі він побачить не раніше ніж через кілька місяців, коли Філіп забере малюка з США.

Зараз ви читаєте новину «Філіп Кіркоров не буде говорити про свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути