четвер, 05 листопада 2020 16:31

Фешн-фотографиня в панчохах приголомшила йогою в шпагаті
6

Телеведуча, експерт шоу "Топмодель по-українськи" та фешн-фотографиня 31-річна Соня Плакидюк опублікувала пікантне фото в Instagram.

На знімку зірка позувала в чорній сукні-плащі з розрізом. Жінка показала, як розминається перед виходом в ефір. Плакидюк сіла на шпагат, завдяки чому стало видно панчохи.

Плакидюк вражає епатажними фото
Фото: instagram.com/moi_sofism
Плакидюк вражає епатажними фото
Плакидюк вражає епатажними фото
Плакидюк вражає епатажними фото
Плакидюк вражає епатажними фото

"Якщо йога, то така", - підписала ведуча фото.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схудла Пугачова шокувала мережу

Соня Плакидюк - селебріті-фотографиня України. Для неї позували Даша Астаф'єва, Ганна Буткевич, Тіна Кароль. Плакидюк є автором більшості обкладинок альбомів, постерів і афіш українського шоу-бізнесу. Також вона володарка 1-го місця в конкурсі фешн-фотографії від National British Fashion Museum 2010, номінантка на Most Influent Talent House Photographer in 2011. Співпрацювала з такими брендами, як Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Citizen K, Playing Fashion, Pink, XXL , Playboy, Mercedes-Benz, Fujifilm, Martini, L'Oreal, Fashion Scout (Paris-London-Kiev), Pernod Ricard.

Американська хіп-хоп виконавиця 32-річна Lizzo здивувала шанувальників відвертим фото. На світлині в Instagram зірка позувала повністю оголена, прикриваючись американським прапором. У дописі під пікантним знімком артистка обміркувала ситуацію в США.

Зараз ви читаєте новину «Фешн-фотографиня в панчохах приголомшила йогою в шпагаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути