четвер, 01 грудня 2011 18:01

"Фабрикантів" привели на майстер-клас до вчителя Мадонни та Джексона

"Фабрикантів" привели на майстер-клас до вчителя Мадонни та Джексона

До Києва з унікальними майстер-класами приїхав викладач вокалу Сет Ріггс. Серед його учнів найвідоміші співаки світу: Мадонна, Майкл Джексон, Рікі Мартін, Барбара Стрейзанд, Шер, Хуліо та Енріке Іглесіас. Його зіркові учні більше 120 разів ставали володарями музичної премії "Греммі".

"Якщо ми маємо такі премії, то мабуть ми все робимо правильно. В нашій школі нема жодного викладача, який би не вмів робити те, що просить від своїх учнів. Взагалі всі можуть співати, просто треба співати за принципом "груди-зв'язки-голова" і ні в якому разі не навпаки", - радить Сет на прес-конференції присвяченій його приїзду.

На зустріч із Сетом завітали півскладу цьогорічної "Фабрики зірок". Її продюсер Сергій Кузін роздає квитки на майстер-клас Ріггса.

"Ой, в неділю у мене не виходить", - каже один із "фабрикантів" Антон Клімик.

"Я б порадив, щоб вийшло. Його урок коштує сто доларів, взагалі-то", - радить Кузін.

Сет Ріггс почав співати Баха і Генделя в національному соборі Вашингтону у віці дев'яти років.

"Я співаю з шести років. Спочатку в мене нічого не виходило і я тікав з дому, щоб співати в кущах. Тому кущі стали моїми батьками і будинком на довгий час. Коли співав у Вашингтоні, то постійно приходив до церкви і просив Бога, щоб він допоміг мені співати. Але нічого не виходило, хоч я ходив по багатьох церквах. Через це, на жаль, трохи відвернувся від Бога, але в той момент Він не відвернувся від мене", - наголошує Ріггс.

Майстер-класи вокального викладача триватимуть до п'ятого грудня. Окрім роботи в столиці в Сета заплановані екскурсії до музеї під відкритим небом "Пирогово", по Андріївському спуску та до Києво-Печерської Лаври.

Зараз ви читаєте новину «"Фабрикантів" привели на майстер-клас до вчителя Мадонни та Джексона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути