понеділок, 14 листопада 2016 13:11

Євген Кошовий не зміг стримати сліз після виступу доньки на "Голос Діти -3"
11

Фото: Прес-служба

Минулої неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" в дитячому проекті "Голос.Діти-3" відбувся перший "вокальний бій" між маленькими учасниками. Згідно з новими правилами, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK розподілили своїх підопічних по трійках для виступів на сцені. Після "вокального баттлу" тренер залишав у своїй команді лише одного з трьох учасників.

Так, одним із найяскравіших вокальних поєдинків став виступ тріо з команди Потапа у складі Варвари Кошової, Єви Аш і Талі Купер. Маленькі співачки виконали пісню Ірини Білик "Девочка" в запальному аранжуванні. А ось момент прийняття рішення, хто ж з вокалісток продовжить участь у проекті, став неймовірно драматичним і емоційним. Тато Варі, актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий, вийшов на сцену підтримати доньку букетом квітів, а коли тренер Потап оголосив, що переможницею "вокального баттлу" стала 9-річна Талі Купер із Ізраїлю, не зміг стримати батьківських сліз.

А ось у команді Тіни Кароль сталася перша дитяча закоханість. 10-річний серцеїд Раффаелє Пападіа, який прийшов на "Голос.Діти-3", щоб завоювати серце своєї коханої Аріни, знайшов нове кохання на проекті. Ним стала маленька "запальничка" Оля Гарбузюк. Оля стала переможницею "вокального бою", обійшовши своїх суперниць - учасниць тріо "Smile" та Поліну Загной. А ось Раффаелє Пападіа разом із Дар′єю Швець довелося покинути проект. З цього тріо команди Тіни Кароль участь у проекті продовжить 10-річна Катріна-Паула Дірінга з Риги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Євгена Кошового пройшла в проект "Голос.Діти-3"

Несподіваним музичним рішенням порадував експериментатор MONATIK. Для глядачів і Тіни Кароль він підготував музичний сюрприз. Його підопічні Андрій Бойко, Анна Воронова і Дар′я Остапук виконали пісню Тіни Кароль "Сдаться ты всегда успеешь" в абсолютно новому музичному аранжуванні. Окрім того, частиною "вокального баттлу" став реп авторства MONATIKА у виконанні його підопічних.

"Це був кращий виступ сьогодні. Від самої пісні залишилося зовсім небагато, але це було дуже музично і ритмічно", - сказала Тіна Кароль.

Продовжив участь у проекті "Голос.Діти-3" 13-річний Андрій Бойко з міста Вишневе.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" стартував "Рік "Голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни-7".

Зараз ви читаєте новину «Євген Кошовий не зміг стримати сліз після виступу доньки на "Голос Діти -3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути