Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2012 09:29

Єва Лонгорія повернулася до брата Пенелопи Крус

Єва Лонгорія відновила стосунки з Едуардо Крусом, молодшим братом Пенелопи Крус.

У неділю ввечері відвідувачі ресторану Chateau Marmont, що в західній частині Голівуду, з розчуленням спостерігали за закоханою парою. Єва і Едуардо Крус вели себе зовсім не як "колишні".

Зірки ніжно трималися за руки, перешіптувалися і мило посміхалися один одному. "Стосунки між ними точно налагодилися", - зробили висновок очевидці.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Єва Лонгорія відпочила з братом Пенелопи Крус у Мексиці

Адже на початку минулого місяця таблоїди повідомляли про розставання актриси і співака. "Це було обопільне рішення, вони залишилися друзям", - наводив журнал Us Weekly слова якогось джерела. Навіть свій день народження зірка відзначала без бойфренда, в компанії подруг і стиліста. Як уточнювалося, Едуардо повернувся в рідну Іспанію, а Єва зосередилася на роботі.

Зараз Лонгорія запускає нове телешоу, в якому вона виступить у ролі телеведучої. Але негоже господині програми під робочою назвою "Все про кохання" знаходитися в гордій самоті. Мабуть, актриса гарненько подумала і зрозуміла, що розставання з Едуардо було необачним кроком. Нагадаємо, Єва вже пережила два невдалі шлюби. Втім, очевидно, тепер зірка знаходиться в "повній бойовій готовності".

Зараз ви читаєте новину «Єва Лонгорія повернулася до брата Пенелопи Крус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути