середа, 21 серпня 2013 10:42

Ештон Катчер заробляє 34 тисячі доларів за хвилину у серіалі

Американський журнал TV Guide склав рейтинг тих зірок, які отримують більше всіх за телевізійного проекти, цього року список очолив Ештон Катчер. За один епізод комедійного серіалу "Дві з половиною людини" він заробляє 750 тисяч доларів. Кожна хвилина появи актора на екрані приносить йому, таким чином, 34 тисячі доларів. Найближчим конкурентом Катчера в категорії "Комедія" став Джейсон Сігел, який отримував за кожну серію проекту "Як я зустрів вашу маму" приблизно в три рази менше.

Девід Леттерман і Джей Лено - присутні в рейтингу найбільш високооплачуваних зірок, заробляючи по 20 мільйонів доларів на рік. Цього року їх випередив ведучий The Daily Show Джон Стюарт, якому заплатили 25-30 мільйонів.

До рейтингу увйшов і скандальний теле-і радіоведучий Говард Стерн, який з минулого року оцінює учасників шоу America's Got Talent. За сезон, в три місяці, Стерну платять 15 мільйонів доларів.

В категорії "Ведучі денних програм" перше місце дісталося адвокату і судді Джуді Шейндлін за її шоу "Суддя Джуді". Програма виходить на екрани з 1996 року і залишається однією з найбільш рейтингових у денному ефірі американського телебачення. Заробляє Шейндлін 47 мільйони доларів на рік - це більше, ніж у Метта Лауера 20-25 мільйонів і Джиммі Кіммела (10 мільйонів) разом узятих.


Зараз ви читаєте новину «Ештон Катчер заробляє 34 тисячі доларів за хвилину у серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути