вівторок, 15 листопада 2016 17:10

Еріка Герцег у весільній сукні приміряла образ дівчини Бонда
6

Фото: Соціальні мережі

Співачка Еріка Герцег стала дівчиною Бонда у весільній сукні. Знімками з фотосесії, організованої весільною агенцією Віри Брежнєвої співачка поділилася в соціальній мережі.

"Коли збирається команда талановитих людей, народжуються чарівні проекти. Саме в такому проекті мені довелося взяти участь не так давно! Проект Contrast відкриває протилежності, які живуть в кожному з нас. Дівчина Джеймс Бонда мій перший образ - яскравий, динамічний і захоплюючий!", - підписала фото Еріка Герцег.

Знімком у весільній сукні поділилась і Віра Брежнєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еріка Герцег у прозорій сукні позувала у Туреччині

Раніше Віра Брежнєва розповіла, як займається новим бізнесом.

"Я, як людина, яка була з одного боку, знаю, що має бути з іншого. Щоб весілля склалося, щоб воно вийшло цікаве, веселе, гарне. Я естет і мені хочеться, щоб все було правильно. До нас іноді звертаються, щоб ми допомогли в організації зробити пропозицію руки та серця. Ми допомагаємо чоловікам зробити пропозицію гарно, адже хто як не жінки це знають. До того ж робимо дівич вечори. Я навіть від себе такого не очікувала. "Ким ти будешь через 5 років?" Не було такого, я не можу передати цей стан. Коли ти маєш стосунки по роботі з щасливими людьми. Майже 98% людей до тебе приходять з наснагою, закохані. Ти з ними спілкуєшся, ти з ними працюєш і кайфуєш від цього", - каже Брежнєва.

Зараз ви читаєте новину «Еріка Герцег у весільній сукні приміряла образ дівчини Бонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути