субота, 26 жовтня 2013 14:09

Епатажна Лобода на звітному концерті вивела на сцену балет у вигляді "мавп"
15

Фото: Фото Жанна Мосійчук-Головатюк

В минулу п'ятницю в столичному клубі "Стереоплаза" концерт дала епатажна Світлана Лобода. Концертну програму назвала "Начало".

"Місяць назад ми зрозуміли, що в нас накопилось багато нових пісень. Тим більше всі почали вимагати звітний концерт в Києві. В нас був тур по Україні і зараз додатково намітились три додаткові концерти до кінця місяця. Після того ми нарешті видихнемо. Бо перед цим концертом ми не спали, я вже дві доби не сплю, втомилась жахливо. На цьому концерті буде не лише моя команда, а й додаткові сили з Москви. Це барабанщики, які зіграють пару перфоменсів на сцені", - відмітила Світлана перед початком концерту.

Сам виступ затримали на півтори години. Публіку перед виходом Лободи розігрівав молодий співак Діма Монатік. Саме він написав для співачки її минулорічний хіт "40 градусів".

"Я за те, щоб допомагати молодим талановитим людям. Монатік один із таких. Мені теж у свій час допомогла Алла Борисівна, за що я їй дуже вдячна", - зауважила співачка.

За першу годину виступу Лобода заспівала найвідоміші свої хіти - "Чмо ти, а не мачо", "Революція", "Я тебе любила, Мішка". Виконала також свою першу україномовну пісню "Закохана".

Всього на концерт Світлани прийшло 6 тис людей.

Зараз ви читаєте новину «Епатажна Лобода на звітному концерті вивела на сцену балет у вигляді "мавп"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути