пʼятниця, 08 липня 2016 13:43

Емілі Ратажковські повністю оголилась на коні
3

Фото: Harper's Bazaar

Модель 25-річна Емілі Ратажковскі повністю оголилася для нового номера журналу Harper's Bazaar і сіла на коня в такому вигляді - за задумом фотографів і стилістів, Емілі постала в образі леді Годіви (яка, згідно за середньовічної легендою, проїхалася оголеною по місту, щоб допомогти його жителям ).

Актриса поговорила з феміністкою Наомі Волф в рамках інтерв'ю. Фемінізм.

"Не повинно бути якогось одного стандарту ідеального тіла. Я за різноманіття. Коли роздягається Лена Данем, то вона смілива, коли Джастін Бібер - "хлопчик виріс". Але коли оголюється красива сексуальна жінка, це одразу перетворюється у щось більше. Тема в тому, що коли Кім робить "голе" селфі, всі відразу думають, що вона просто шукає уваги. Але жінка може одночасно і шукати уваги, і робити важливі заяви. І потім - треба пам'ятати, що кожна жінка сексуальна, але звинувачують в навмисному демонструванні оголеного тіла чомусь тільки одних", - говорить Ратажковські.

"Я дозріла набагато раніше своїх ровесниць. І в той час коли мої однокласниці ще були зовсім дівчатками, я вже виглядала сексуально. Через це мені доводилося дуже важко. Батьки, друзі, вчителі і навіть бойфренд, вони не розуміли, скільки проблем мені це приносило. Якось моя вчителька просто смикнула мене за бюстгальтер, тому що їй не сподобалося, що його видно під одягом. І зробила це вона перед усім класом. Я не розумію, чому повинна виправдовуватися за свою сексуальність. Це те, з чим я живу кожен день з 13 років", - додає актриса.

Нагадаємо, що Емілі вже не перший раз піднімає такі гострі теми.

Своїм новим інтерв'ю актриса повністю задоволена і закликає шанувальників якомога швидше оцінити його. Відеоролик зі зйомок, який актриса розмістила на своїй сторінці в Instagram, повинен лише підігріти інтерес публіки.

Зараз ви читаєте новину «Емілі Ратажковські повністю оголилась на коні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути