середа, 02 березня 2016 15:45

Елтон Джон позбавить дітей спадку

Елтон Джон позбавить дітей спадку
Reuters

Співак Елтон Джон вирішив передати на благодійні цілі і весь свій накопичений статок, синам же - заповість ... любов до праці. Батько п'ятирічного Захарі і трирічного Елайджа хоче, щоб вони самі заробили свої статки. Спадок, який не дістанеться дітям зірки, становить 200 мільйонів євро, або близько 280 мільйонів доларів. Саме стільки Елтон Джон заробив за понад півстоліття в шоу-бізнесі.

"Звичайно, я хочу, щоб мої хлопчики ні в чому не мали потреби, але прирікати їх на життя зі "срібною ложкою в роті" - значить власноруч зруйнувати їм життя", - заявив співак.

Елтон Джон пояснив:

"Вони вже приречені на неймовірно цікаві долі, я не буду прикидатися, що вони - звичайні діти зі звичайної сім'ї. Тим важливіше хоч у чомусь зберегти для них якусь подобу нормального людського життя, прищепити їм повагу до грошей, повагу до роботи".

Співак неодноразово заявляв про те, що буде вічно вдячний їм за те, що вони відкрили для нього прості радощі сімейного життя.

"До того, як завести дітей, ми жили своїм життям і тепер, звісно ж, хочемо витрачати свої гроші на них".

В даний час Елтон і Девід працюють над проектом документа про спадок - такого, щоб хлопчики змогли відчувати себе комфортно, але при цьому більшу суму планують витратити на благодійність.

"Ми все ще працюємо над деталями документа і шукаємо оптимальний вихід. Особисто я сам - з простої робітничої родини. Я сам заробив все те, що сьогодні маю, наполегливою і важкою працею. І саме цим - єдино можливим і прийнятним способом - свої гроші повинні заробити і мої сини".

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон позбавить дітей спадку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути