Канадський та український шеф-кухар колумбійського походження 49-річний Ектор Хіменес-Браво згадав, як розпочинав кулінарну кар'єру. Також суддя шоу "Мастер Шеф" поділився архівними знімками.
Опублікував фото в Instagram. Хіменес-Браво розповів, що на першій роботі він мав мити посуд. Тоді працював на кухні одного з колумбійських закладів.
"Кар'єра починалася в готелі мого міста Букараманга. Працював там, бо думав, що в готелі буде найкраща кар'єра для мене. Думав, що буде велика команда, кухня, професіонали. Я був молодим і знав, що це лише перший крок. Усі говорили, що для того, щоб стати кухарем, знадобиться мінімум один-два роки. Але мене це не зупинило. Намагався працювати добре, щоб мене помітили. І одного разу це сталося. Я певний час мив посуд, але сильно хотів готувати. І шеф-кухар погодився, щоб я готував для інших працівників готелю", - поділився спогадами чоловік.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після дев'ятого класу поїхала з дому" – акторка розповіла, як розпочинала кар'єру
"Переживав, бо ж готував один на 180 працівників. Думав, що вони вважатимуть мою їжу поганою. Але всім сподобалося. Коли обід закінчився і мене похвалили, я зрадів. Тоді мені було 18 років. Як швидко летить час. Я вже 30 років у кулінарії", - додав він.
Зірковий кухар Ектор Хіменес-Браво поділився спогадами про дитинство і стосунки з рідними. Чоловік зізнався, що через психологічний тиск колись намагався вкоротити собі віку. Хіменес-Браво сказав, що з дитинством і юністю пов'язані неприємні спогади.
Коментарі