Ексклюзиви
вівторок, 12 червня 2012 13:37

Екс-"t.A.T.u." Олена Катіна досі отримує листи від лесбіянок

Екс-"t.A.T.u." Олена Катіна досі отримує листи від лесбіянок
Співачка хоче розвиватися як сольний артист Фото: 7ja.net

Колишня учасниця "t.A.T.u." Олена Катіна нудьгує по групі. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Іноді таке буває. Але зараз мені головне створити себе як сольного артиста. Це наступний крок. Я думаю, що для мене, і для Юльки (Юлія Волкова - колишня учасниця колективу, - ред.) це дуже важливо", - зазначила Катіна.

Співачка зараз будує кар'єру в Лос-Анджелесі. Між тим, вона зізналася, що не проти вийти на американський ринок.

"Я народжена в Росії, в Москві, тому я завжди буду російською співачкою, але будь-який ринок, який буде мною цікавитися, я вважаю своїм. Там, де є шанувальники, я туди хочу", - підкреслила Катіна.

Артистка також зізналася, що у неї є в Лос-Анджелесі бойфренд.

"Він наполовину словенець, наполовину серб. Ми познайомилися в Лос-Анджелесі досить давно, але стосунки почалися відносно недавно, два з невеликим роки тому", - зазначила співачка.

Крім того Катіна зізналася, що якої б сексуальної орієнтації не була, вона все одно буде підтримувати людей нетрадиційної орієнтації.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Діма Білан закрутив роман з Юлією Волковою

"Якої б орієнтації я не була, я все одно буду їх підтримувати, тому що це дуже важливо, це те, з чим ми вийшли на великі екрани телебачення. І звичайно кожна людина має право на свій власний вибір", - підкреслила Катіна.

Співачка також розповіла, що досі отримує зізнання в коханні і листи від жінок нетрадиційної орієнтації.

"Отримую від жінок і від чоловіків. Дуже багато листів з вдячністю. Тому я звичайно дуже рада, що ми змогли допомогти хоча б якомусь відсотку людей з нетрадиційною орієнтацією", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Екс-"t.A.T.u." Олена Катіна досі отримує листи від лесбіянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути