середа, 08 січня 2014 09:28

Екс-Міс Венесуела жорстоко вбита грабіжниками

Міс Венесуела 2004 Моніка Спір разом із її колишнім чоловіком - громадянином Ірландії і Великобританії, а також їх малолітньою дочкою в понеділок була розстріляна бандитами.

29-річна Моніка Спір і її 39 -річний екс-чоловік Томас Генрі Беррі проводили відпустку на батьківщині жінки. Сім'я туристів піддалася нападу грабіжників на шосе між містами Пуерто- Кабельо і Валенсія, по дорозі в Каракас.

За словами директора слідчого відділу поліції Хосе Грегоріо Сьерральта, автомобіль Моніки і Томаса зупинився на узбіччі через технічну несправність. У машини виявилися проколоті відразу дві покришки.

На місце поломки прибули два евакуатора, але коли автомобіль був на вантажівці, іноземні туристи привернули увагу озброєних злочинців.

Побачивши бандитів, Томас і Моніка закрилися в машині, після чого грабіжники і відкрили вогонь. Вони зробили не менше шести пострілів.

Через деякий час машину з трупами подружжя виявили поліцейські. Також на місці трагедії перебувала п'ятирічна дочка Томаса і Моніки на ім'я Майя, яка отримала кульове поранення в ногу. Дівчинку доставили в найближчу лікарню. Її життя поза небезпекою.

Поліція вже заарештувала п'ятьох підозрюваних у цьому резонансному подвійному вбивстві. Деякі з них є підлітками. Поки не ясно, чи виявилися серед затриманих водії евакуаторів.

Нагадаємо, що Моніка Спір і Томас Беррі були розлучені, але зберігали добрі відносини і відпочивали разом. Новорічні канікули вони провели в горах штату Меріда на заході Венесуели. Моніка Спір завоювала титул "Міс Венесуела" в 2004 році. Рік по тому вона також брала участь в конкурсі "Міс Всесвіт" і посіла п'яте місце. Останнім часом колишня "Міс Венесуела" Моніка Спір проживала у Флориді (США), де працювала на іспаномовному телеканалі Telemundo. Вона також знімалася у головній ролі мильної опери "Заборонена пристрасть".

Зараз ви читаєте новину «Екс-Міс Венесуела жорстоко вбита грабіжниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути