Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2008 09:51

Екс-дружина Пола Маккартні була елітною проституткою

Екс-дружина Пола Маккартні була елітною проституткою
Як повідомляє The Sydney Morning Herald, секретами давно минулої молодості поділилася "колега" по роботі або, вірніше, по борделю міс Деніз Х"юїт. Працююча з Міллз пліч-о-пліч Деніз розповідає, що за роботу в борделі Eighties вона отримувала близько 10 тис. фунтів:

- Ми з Міллз були проститутками екстра-класу, і ніхто з наших друзів не здогадувався про нашу "професію".

Серед клієнтів Хізер був і мільярдер, "збройний барон" Аднан Кашоггі, австралійський магнат Кері Пакер, один з саудівських принців і багато інших великих "шишок".

У 2006 році Аднан Кашоггі, не вдаючись до подробиць, побічно підтвердив, що Хізер Міллс дійсно була повією. За його словами, одного разу він скористався її послугами, запросивши на вечірку в кінці 1980-х. Кашоггі додав тоді, що гроші (близько 9 тис. фунтів) він платив особисто Міллз. Але додати якихось докладніших деталей мільярдер відмовився.

- Нам дарували дорогі подарунки: прикраси, персні, годинник, автомобілі. Світ був у наших ніг. І ми насолоджувалися моментом, - ностальгує Деніз. - Ніхто і не знав, чим ми насправді займалися. А ми розраховували на те, що правда ніколи не спливе.

За визнанням міс Х"юїт, Міллз була справжньою докою по частині чоловічих сердець, вона маніпулювала ними, як справжній приборкувач командує дикими тваринами:

- Хізер знає, як поводитися з мужиками, у неї просто екстраординарні здібності. А вони закохувалися в неї пачками, деколи у мене складалося таке враження, що вона зачарувала їх якимсь зіллям.

Нібито Хізер не раз хвалилась, що зуміє захомутати "бітла" Маккартні і змусити одружитися на ній.

- Вона так і говорила: "Я поставлю йому ультиматум і, якщо він не одружується на мені через 8-10 місяців, то я його кину", - згадує Х"юїт.

- Ще Хізер не раз сміялася над Маккартні: мов, доводиться виходити заміж за старого, у якого груди більші, ніж у неї самої.

Нагадаємо, що звинувачення Міллз в причетності до заняття проституцією вперше прозвучали в червні 2006 року через місяць після розставання з Маккартні в програмі "News of the world". Сама Міллз всі розмови про бурхливу молодість навідріз заперечує. Правда, до суду на ЗМІ, що поширюють цю інформацію, ніколи не подавала, повідомляє "КП".

Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Пола Маккартні була елітною проституткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути