Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2017 13:27

Єгор Гордєєв розповів, чим пожертвував заради "Сніданку з 1+1"
14

Єгор Гордєєв
Фото: Ірина Козюпа
Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв та Марина Леончук

З 14 серпня в ранковому ефірі "Сніданку з 1+1" допомагає прокидатися країні новий ведучий. Єгор Гордєєв замінив Анатолія Анатоліча. Глядачам Егор відомий з часів, коли вів новини на 1+1. Останній рік працював у Празі. Формат інформаційно розважальної програми для нього новий, але з цікавістю сприймає цей незвичний досвід.

"3 години прямого ефіру, кілька майданчиків, спільне ведіння з ведучою Мариною Леончук, велика кількість людей, адміністратори, стилісти", - ділиться Егор одразу після першого ефіру, не приховуючи, що мав деякий мондраж і нервував, що щось може піти не так з технічного боку.

Переїзд з Праги до Києва аргументував просто, "вирішив щось змінити у своєму житті".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сніданок з 1+1" познайомив з новим ведучим

Автор: Ірина Козюпа
  Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

"Облаштувався у Празі, було багато планів. Там будувався новий телеканал, для якого ми мали зроби сітку мовлення: пропонували різні проекти, втілювали їх, - говорить Егор і розповідає, від чого йому довелось відмовитись заради "Сніданку". - Я пожертвував з точки зору практичної - високою заробітною платою, гарними умовами життя та праці, легкістю подорожувати, життєвими речами, які роблять побут приємнішим. Але мені важливо не де, а що. Якщо у тебе є цікава справа, неважливо, де ти цим займаєшся. Це може бути Чехія чи Нова Гвінея. Це неймовірний досвід", - говорить Єгор Гордєєв.

У Празі навчив дівчат посміхатися та завів нових друзів, які дистанційно продовжують йому давати поради.

"Я знайшов у Празі улюблені місця, де можна перекусити, навчив офіціанток посміхатися, тому що вони там не посміхаються взагалі. Київський сервіс краще за чеський. У Києві неймовірний. Я дівчат у кафе біля мого дому навчав посміхатися, просто давив своєю усмішкою і за місяць одна з них почала усміхатися, коли мене бачила. Потім ми подружился. У Празі залишились улюблені бари, люди, колектив. Мені було шкода залишати цих людей, тому що це досвід колосальний. Інфраструктура неймовірна, у Києві поки такої немає. У Празі не можеш сказати, що був у пробці, тому що їх там просто не існує, адже все підлаштовано так, що ти знаєш, як комфортно і вчасно дістатися до роботи", - говорить ведучий.

Егора обрали з більш ніж 30 кандидатів, серед яких були ведучі Євробачення, коментатори спортивних трансляцій, інші публічні особи.

Автор: Ірина Козюпа
  Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Одягає нового ведучого Ольга Слонь, головний стиліст каналу.

"Вирішили подати Єгора в образі італійця, щоб зробити великий крок від новинного образу, додати барв, і щоб індивідуалізувати образ. Дехто жартує, що це скандинавська версія Сєнічкіна", - ділиться продюсер "Сніданок з 1+1" Юлія Жмакіна.

Єгор в дитинстві обожнював передачи "Що?Де? Коли?" та серіал лейтенант "Коломбо", сьогодні у роботі орієнтується на європейських колег і обожнює французькі та британські ранкові шоу, про це розповів Gazeta.ua.

"В Празі надивився велику кількість ранкових та вечірніх ефірів європейських телеканалів. Мені подобається Good Morning Britain, там неймовірно працюють ведучі. Я люблю спостерігати, як вони один з одним комунікують, як поводяться, не демонструють себе, адже розуміють, що не вони цікаві, а історії, які вони розповідають. Французьке телебачення теж круте, там ведучий особистість, підкупає те, що він ставить історію на перше місце", - говорить Єгор.

Автор: Ірина Козюпа
  Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Новий ведучий "Сніданку з 1+1" всі гроші витрачає на подорожі, обожнює дивитись серіал "Картковий будиночок", а вiдпочивати у басейні.

"Я плаваю, не можу без води довго. У дитинстві професійно займався плаванням, потім закинув. Звичка залишилась. Коли емоції переповнюють просто стрибаю у воду. Влітку плаваю у Дніпрі, хоча він став дуже брудний. Без басейну не можу", - ділиться Єгор.

Щодо особистого життя, секретів не робить. Гордєєв вільний і у нього немає критеріїв, якою має бути його обраниця, головне хімія і те, що підказує серце.

Зараз ви читаєте новину «Єгор Гордєєв розповів, чим пожертвував заради "Сніданку з 1+1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути