пʼятниця, 11 листопада 2011 10:17

Едді Мерфі в ролі ведучого церемонії "Оскар" замінив інший комік

Едді Мерфі в ролі ведучого церемонії "Оскар" замінив інший комік

Ведучим 84-ої церемонії вручення премій Американської кіноакадемії буде комік Біллі Крістал, повідомляє Associated Press у четвер, 10 листопада.

Вибір кандидатури Крістала підтвердили офіційні представники Кіноакадемії. Крістал у своєму мікроблозі на Twitter написав, що буде вести "Оскар", і "молоді жінки в аптеках перестануть питати моє ім'я, коли я приходжу за ліками".

Біллі Крістал раніше вісім разів був ведучим церемонії вручення нагород Кіноакадемії, попередній раз він виступав у цій ролі в 2004 році.

Спочатку передбачалося, що "Оскар" вестиме актор Едді Мерфі, його кандидатура була схвалена Кіноакадемією влітку 2011 року. Проте 9 листопада Мерфі відмовився вести церемонію. Таке рішення він прийняв після того, як з поста продюсера "Оскара" звільнився Бретт Ратнер, з яким співпрацює Мерфі довгий час.

Причиною відставки Ратнера став скандал, що розгорівся через допущені ним некоректні висловлювання на адресу сексуальних меншин. Репліка Ратнера, яку захисники прав сексуальних меншин визнали принизливою, прозвучала на прес-показі фільму "Як вкрасти хмарочос", головну роль в якому зіграв Мерфі. На посаді продюсера церемонії вручення "Оскарів" Ратнера змінив Брайан Грейзер.

84-а урочиста церемонія вручення премій Американської кіноакадемії відбудеться в Лос-Анджелесі 26 лютого 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «Едді Мерфі в ролі ведучого церемонії "Оскар" замінив інший комік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути