вівторок, 31 січня 2012 09:50

Джуліан Ассанж став героєм наступної серії "Сімпсонів"

Засновник сайту WikiLeaks Джуліан Ассанж з'явиться в одній із серій "Сімпсонів", повідомляє Reuters.

Герой Ассанжа з'явиться в епізоді мультсеріалу, який вийде в ефір 19 лютого. За сюжетом, сім'я Сімпсонів переїде із Спрінгфілда і на новому місці проживання її сусідом виявиться засновник WikiLeaks.

Виконавчий продюсер "Сімпсонів" Ел Джин повідомив, що репліки для свого анімаційного "альтер его" Ассанж записав у Великій Британії. Вибираючи Ассанжа в якості запрошеної зірки серіалу, розповів Джин, творці "Сімпсонів" усвідомлювали, що мова йде про "суперечливу" особистість. Однак, підкреслив продюсер, творці серіалу не стали загострювати увагу на "судових тяганинах" засновника WikiLeaks і подали героя Ассанжа в сатиричному ключі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Януковича зобразили в мультфільмі "Сімпсони"

"Сімпсони" (The Simpsons) - найдовший анімаційний серіал в історії телебачення, що виходить у прайм-тайм. Крім того, "Сімпсони" внесено до Книги рекордів Гіннесса як серіал з найбільшим числом запрошених зірок.

Перша серія "Сімпсонів" була показана на телеканалі Fox в 1989 році. У рамках 23-го сезону "Сімпсонів", прем'єрний показ якого йде в поточному телесезоні, буде показаний 500 епізод серіалу. Творці серіалу вже оголосили, що будуть зняті ще як мінімум два сезони.

Зараз ви читаєте новину «Джуліан Ассанж став героєм наступної серії "Сімпсонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути