пʼятниця, 29 липня 2011 17:45

Джорджо Армані обіймався у воді з невідомим чоловіком

Джорджо Армані шикарно виглядав під час свого відпочинку на пляжі іспанського острова Форментера.

Цього тижня дизайнер разом зі своїм таємничим супутником вирушили на відпочинок. Вони засмагали на білому піску шикарних іспанських пляжів, плавали у кришталево прозорій воді та ласували смачними персиками.

Невідомий публіці супутник дизайнера ні на хвилину не відходив від свого "маестро". Натомість 77-річний дизайнер може пишатись власним тілом – він виглядав аж ніяк не гірше за свого супутника.

Та й справді, фізичне здоров'я завжди було пріоритетним фактором у житті Армані. Він піклується як і про власне здоров'я, так і про здоров'я своїх моделей. Відтак, Джорджо був одним з ініціаторів ухвалення заборони про вихід на подіуми моделей, які хворіють на анорексію. Вирішальною краплею для Армані став трагічний випадок у 2006 році, коли на подіумі померла Анна Кароліна Рестон, одна з моделей, хворих на анорексію.

Армані завжди живе у ритмі моди та тенденцій. Він був першим дизайнером, який здійснив он-лайн трансляцію своєї колекції в інтернеті. Безперечно, це був дуже вагомий крок у розвитку індустрії моди.

За час своєї професійної діяльності Армані отримав чимало визначних нагород та премій, які свідчать про його затребуваність як публічної персони. Відтак, італійський дизайнер, окрім своєї посади у домі моди Армані, є Послом Доброї Волі Управління Верховного комісара у справах біженців ООН.

Зараз ви читаєте новину «Джорджо Армані обіймався у воді з невідомим чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути