Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 14:09

Джордж Клуні подарував друзям по мільйону

Джордж Клуні подарував друзям по мільйону
Джордж Клуні зробив коштовний подарунок друзям Фото: КиевПравда

Голлівудський актор Джордж Клуні любить робити щедрі подарунки. 2013 року найближчим 14-м друзям він подарував по мільйону доларів. Про це нещодавно розповів його приятель Ранд Ґербер, чоловік супермоделі Сінді Кроуфорд.

"Джордж подзвонив мені та іншим і сказав: "Ей, відзначте 27 вересня 2013 року в своєму календарі. Всі запрошуються до мене на вечерю", - розповів Ґербер.

Під час вечері Джордж Клуні подякував друзям за те, що допомагали у скрутні часи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали український трейлер "чорної комедії" Джорджа Клуні

"Джордж почав говорити: "Хочу, щоб ви, хлопці, знали, як багато ви важите для мене, скільки зробили для мого життя, - згадує Ґербер. - Коли приїхав до Лос-Анджелесу, я спав на ваших диванах. Мені так пощастило, що я маю всіх вас. Для мене дуже важливо, поки ми всі разом тут, віддячити вам. Тому відкрийте валізи".

Ранд Ґербер спочатку не хотів брати валізу, однак Клуні сказав, що у такому випадку ніхто не отримає подарунок. Врешті, бізнесмен віддав вміст своєї валізи на благодійність. Також Клуні попередньо оплатив податки з кожного мільйона, щоб всі отримали суму повністю.

Минулого місяця Джордж Клуні заявив, що йде з кіно. Нещодавно він продав компанію з виготовлення текіли, тож тепер забезпечений до кінця життя. Планує приділяти час дружині і дітям.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Клуні подарував друзям по мільйону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути