Ексклюзиви
понеділок, 23 січня 2012 13:47

Джонні Депп і Ванесса Параді могли розійтися ще пару років тому

Джонні Депп і Ванесса Параді могли розійтися ще пару років тому

З'явилася інформація, що зірка Голівуду Джонні Депп і його цивільна дружина французька співачка і актриса Ванесса Параді могли розійтися ще два роки тому. Цьому є докази.

Здається, ніхто вже не сумнівається, що Джонні Депп і Ванесса Параді розійшлись. Це притому, що офіційні представники обох акторів вперто мовчать, втім, як і їхні клієнти, не підтверджуючи, але і не заперечуючи інформацію про серйозний розлад у родині. Проте з'явилася і інша інформація: пара могла розійтись ще пару років тому.

Справа в тому, що Джонні Депп і Ванесса Параді давно вже не відвідують світські заходи разом. Причому це стосується серйозних виходів - таких, наприклад, як нагорода престижною кінопремією або навіть прем'єра фільму, де грав сам Депп. Хтось скаже, що це просто дурниця, мовляв, у Ванесси двоє маленьких дітей, з ними треба посидіти. Але раніше Параді завжди супроводжувала свого чоловіка, яким би важливим або не дуже був захід. Зараз же все змінилося.

Ані на каннську презентацію останніх "Піратів Карибського моря", ані на прем'єру фільму "Ромовий щоденник", яка відбулася в Парижі в кінці минулого року, ані на зовсім нещодавню церемонію нагородження "Золотими глобусами", де Джонні вручав один з призів, Ванесса не прийшла . Зокрема, замість прем'єри "Ромового щоденника", де її чоловік зіграв головну роль, вона відвідала якийсь концерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванесса Параді вигнала Джонні Деппа з дому за розгульне життя

До слова, нещодавно пронирливі папараці сфотографували Ванессу Параді явно не в настрої, та до того ж ще й сильно схудлу. При розгляданні її знімків все відразу згадали виснажену Демі Мур, яка переживає розлучення з Ештоном Катчером. Але і Джонні Депп важко переносить розставання - деякі західні видання наводять слова якогось близького друга: "У Джонні все з рук валиться ... І яким би талановитим актором він не був, він не може приховати, наскільки зараз все погано".

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп і Ванесса Параді могли розійтися ще пару років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути