Ексклюзиви
пʼятниця, 09 вересня 2022 16:32

Джолі спеціально розкрила папараці місце зустрічей з Піттом на початку роману – ЗМІ

Джолі спеціально розкрила папараці місце зустрічей з Піттом на початку роману – ЗМІ
Голлівудська акторка Анджеліна Джолі хотіла зруйнувати шлюб Бреда Пітта й Дженніфер Еністон. Фото: Getty Images

Голлівудське подружжя Анджеліна Джолі й Бред Пітт шість років тому розлучилися. Але подробиці їхнього роману спливають у пресі й досі.

Цього разу ЗМІ розкрили, що Джолі спеціально "злила" пресі місце їхнього відпочинку з Піттом 2005 року. Тоді пара приховувала роман, а кінозірка був офіційно одружений з Дженніфер Еністон. Про це розповів співзасновник журналу Rolling Stone Янн Веннер у мемуарах Like A Rolling Stone. Він був власником видання US Weekly. Саме цей журнал 2005-го вперше опублікував скандальні кадри спільного відпочинку Джолі й Пітта, пише The DailyMail.

Тоді папараці сфотографували, як Джолі проводила час ще з одруженим Піттом та її маленьким сином Меддоксом на пляжі в Кенії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорофєєва вперше розкрила подробиці роману з Кацуріним: "Багато вигадують у цій історії"

"Ми отримали фотографію, доказ, у нас був всесвітній репортаж, дебют Бранджеліни. Підказкою була Анджеліна", – написав Веннер.

Він додав, що фотограф саме від Джолі отримав інформацію про те, де пара зупиниться та о котрій годині вони разом гулятимуть пляжем.

Ширяться чутки, що Джолі зробила це навмисне, щоб про її роман з Піттом дізналася Еністон. Мовляв, актор не збирався іти від дружини. Тому Джолі вирішила діяти.

А через деякий час після розлучення Пітта з Еністон Джолі оголосила, що чекає від нього дитину. На той момент вона вже мала Меддокса, якого усиновила з Камбоджі, і дочку Захару, яку вдочерила з Ефіопії. У травні 2006 року в пари народилася донька Шайло, а 2007-го подружжя всиновило сина Пакса з В'єтнаму. 2008 року в подружжя народилися близнюки Нокс і Вів'єн.

Джолі звинуватила колегу й уже колишнього чоловіка Бреда Пітта у фізичному насильстві. Це сталося під час подорожі приватним літаком 14 вересня 2016 року. Свідками скандалу були діти колишнього подружжя. Подробицями нападу Джолі поділилася з ФБР.

Зараз ви читаєте новину «Джолі спеціально розкрила папараці місце зустрічей з Піттом на початку роману – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути