субота, 30 квітня 2022 19:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Джолі провідала дітей, які постраждали внаслідок авіаудару по вокзалу в Краматорську
3

Голлівудська акторка й посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі продовжує спілкуватися та підтримувати українців у Львові й області. Зокрема, вона вже зустріла переселенців на львівському вокзалі, завітала до вокзальних волонтерів, психологів і лікарів та відвідала одну із львівських кав'ярень.

Тепер кінозірка провідала на Львівщині дітей, які постраждали від ракетного удару російських загарбників по вокзалу в Краматорську. Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький в Facebook.

"Її (Джолі. - Gazeta.ua) дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію", - написав він.

Також пані посол відвідала школу-інтернат.

"Спілкувалася та фотографувалася з вихованцями. Пообіцяла, що ще приїде", - додав Козицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леді Ґаґа під час виступу назвала росіян тупими - відео зі сцени

Голлівудська акторка і пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі продовжує спілкуватися та підтримувати українців у Львові й області
Фото: facebook.com/kozytskyy.maksym.official
Кінозірка провідала на Львівщині дітей, які постраждали від ракетного удару російських загарбників по вокзалу в Краматорську
Акторка знайшла час і для спілкування з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова

Акторка знайшла час і для спілкування з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на залізничному вокзалі Львова.

"Подякувала їм за працю. Сказала, що вона як мати добре розуміє всю складність тих викликів, які постають перед ними, особливо коли йдеться про допомогу дітям. Говорила з людьми, яким вдалося виїхати із зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії Росії втратили все", - написав керівник області.

Голлівудська актриса й посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі підтримала українських дітей, які емігрували в Італію через дії російських загарбників. Акторка завітала до дитячого госпіталю в Римі, де поспілкувалася та підтримала дітей-біженців. Джолі також зустрілася з лікарями та медсестрами, яким доручено доглядати їх.

Зараз ви читаєте новину «Джолі провідала дітей, які постраждали внаслідок авіаудару по вокзалу в Краматорську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути