Ексклюзиви
середа, 21 грудня 2011 13:31

Джолі подарувала Бреду Пітту матюкливого папугу

Джолі подарувала Бреду Пітту матюкливого папугу

Анджеліна Джолі, якщо у когось і були досі сумніви, тепер остаточно довела, що у неї все в порядку з почуттям гумору. І заодно ще продемонструвала нестандартне мислення. Актриса зробила своєму цивільному чоловікові, відомому актору Бреду Пітту, на день народження дуже оригінальний подарунок - іграшкового папугу, який вміє нецензурно лаятися.

Днями голлівудському секс-символу виповнилося 48 років, що, проте, по ньому зовсім непомітно. День народження Бреда Пітта відзначили у вузькому сімейному колі в самому веселому місті на планеті - Лас-Вегасі. Акторське подружжя з дітьми оселилася в готелі Four Seasons, а напередодні торжества вирушила на розважальне шоу відомої циркової трупи Cirque Du Soleil.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі зізналася, що легко може завагітніти

Вибирати папугу для коханого чоловіка в сувенірний магазин Bonanza Gift 36-річна Анджеліна Джолі прийшла з усіма своїми дітьми. Вони купили папугу, але слухати його дітям Анжеліна не дозволила з педагогічних міркувань - вже дуже непристойно він лається.

Подарунок виявився не тільки оригінальним, а й досить дешевим. За деякою інформацією, іграшковий папуга обійшовся мільйонерші Джолі всього лише в 20 доларів.

Зараз ви читаєте новину «Джолі подарувала Бреду Пітту матюкливого папугу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути