Ексклюзиви
середа, 08 лютого 2017 11:50

Джіджі Хадід назвали расисткою

Джіджі Хадід назвали расисткою

Модель Белла Хадід на своїй сторінці в Instagram опублікувала відео зі старшою сестрою Джіджі і подругою. Дівчата відвідали азіатський ресторан, і Джіджі, побачивши печиво у формі голови Будди, наблизила його до обличчя і примружила очі, копіюючи божество.

Після того як ролик був опублікований, багато розкритикували 21-річну модель, назвавши дівчину расистом, а її поведінку - неприпустимою. Інші ж, навпаки, заступилися за Джіджі і переконані, що це був всього лише жарт.

Розгнівані користувачі інтернету стали писати в Twitter:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Белла Хадід не поділила з Селеною Гомес хлопця

"Джіджі облажалася, висміюючи азіатів. Що за фігня?" "Джіджі Хадід знову довела, що вона расист. Прикинуся, що я шокована". "Джіджі, а ти знаєш, що твоя подруга наполовину азіатка? Ха, а ти расист".

Частина користувачів встала на захист Джіджі:

"Вона всього лише зробила вираз обличчя, як на печиво", "Ну, вона зробила" азіатське обличчя ", як на печиво. Це всього лише жарт".

Підписники Джіджі в пошуках правди звернулися і до її бойфренда, Зейна Маліка. Один з користувачів запитав виконавця, як він ставиться до того, що його дівчина висміює азіатів.

"Повірте мені, їй подобаються азіати", - лаконічно відповів Малік, додавши смайлик, що підморгує. Сам Зейн Малік має пакистанське походження.

На цьому тижні Джіджі Хадід з'явилася на обкладинці китайського Vogue. Інцидент з печивом модель коментувати відмовилася.

Зараз ви читаєте новину «Джіджі Хадід назвали расисткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути