Ексклюзиви
понеділок, 29 серпня 2011 09:49

Джессіка Альба активно відновлює фігуру після пологів
9

Актриса Джесіка Альба стрімко приходить у форму після пологів. Напередодні, виходячи від лікаря з донькою Онор, зірка потрапила в об'єктиви папараці. Судячи з об'ємів, Джесс поки грішно скаржитися на зайві кіло.

30-річна знаменитість народила доньку Хейвен менше двох тижнів тому. Звісно, говорити про повернення на знімальний майданчик зарано, але в цілому Альба справляється з корекцією фігури зовсім непогано. Ось тільки зараз в Альби з'явилася ще одна проблема - прихворіла старшенька.

"Дитина з температурою, новонароджена - надто багато людей живе в будинку з трьома спальнями. Ось такі будні в будинку Уорренів", - рапортує Джессіка в своєму блозі.

Піклуючись про дочок, актриса не забуває і про себе. А точніше, про свою фігуру. Ставши мамою вперше, зірка зізнавалася, що відновитися після пологів їй було непросто. Через місяць після появи на світ Онор Джесс почала активні заняття фітнесом і сіла на дієту.

"Це було жахливо, - розповідає Альба в інтерв'ю. - Постійні заняття в спортзалі доводили мене до сліз".

Але тепер знаменитість ретельно підготувалася. Вона заздалегідь склала план, в якому передбачені щоденні заняття спортом по 45 хвилин і дієта на основі ретельного підрахунку калорій. За розрахунками Джесіки, її індивідуальна норма становить 1200 калорій на добу на відміну від стандартних 1800-2000.

Нагадаємо, після перших пологів зірка фільму "Діти шпигунів" відносно швидко відновила фігуру. І через п'ять місяців вона вже позувала в купальниках і облягаючих сукнях на зйомках спеціального календаря Campari для чоловічого журналу FHM.

"Позувати в таких сексі-вбраннях і в оточенні красивих хлопців зараз для мене величезне задоволення", - уточнювала актриса.

Зараз ви читаєте новину «Джессіка Альба активно відновлює фігуру після пологів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути