понеділок, 29 листопада 2010 11:10

Джесіка Альба задерла сукню на дивані (ФОТО)
6

Голлівудська акторка Джессіка Альба з'явилася на сторінках грудневого номеру німецького FHM.

Акторка неодноразово зізнавалася, що їй не подобається брати участь в відвертих фотосесіях, оскільки виховання і скромність не дозволяє їй фотографуватися в подібному вигляді.

"Мені ніколи не подобалося зніматися оголеною.У мене починається паніка. Я ніколи не була гламурною дівою. Перед тим, як потрапити в Голлівуд, я ніколи не носила красивих суконь і туфель на високих підборах! Я виросла в дуже суворій сім'ї, де негарно було навіть оголювати живіт. Але я вибрала цей бізнес, і він приносить мені багато грошей, тому я роздягаюся тільки заради великих гонорарів", - розповіла Альба .

Акторка також критикує своє тіло.

"У мене обвислі груди, є целюліт і широкі стегна. Все це з'явилося після народження доньки", - наголосила акторка.

До народження дівчинки акторка займала почесне третє місце в топ-100 найкрасивіших знаменитостей планети за версією журналу People. Зараз Альба ледь потрапила в топ-50 найкрасивіших знаменитостей.

"Я більше не бачу себе в ролі секс-символу. У шоу-бізнесі є багато більш красивих жінок - Скарлетт Йохансон, Наталі Портман, Джессіка Біл, Дженніфер Лопез, Бейонсе. Всі вони набагато гарніші за мене. Я часто бачу їх без макіяжу і чудово розумію, що вони набагато красивіші і сексуальніші за мене", - розповіла Джесіка.

Нагадаємо, нещодавно акторка взяла участь в фотосесії для для грудневого номеру журналу Elle. Зірка також дала виданню ексклюзивне інтерв'ю.

Gazeta.ua/ Bilshe

Зараз ви читаєте новину «Джесіка Альба задерла сукню на дивані (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути