Ексклюзиви
понеділок, 30 січня 2012 16:10

Дженніфер Лопес вразила папараці сексуальними вигинами своєї фігури
7

Дженніфер Лопес була помічена папараці під час фотосесії у самого Маріо Тестіно. Цей фотограф відомий тим, що працює з найбільш іменитими зірками і робить знімки для модних світових журналів.

Фотосесія з актрисою проходила в одному з готелів у Майамі-Біч, штат Флорида, де 42-річна Лопес показала свою неймовірну фігуру. І поки частина фігури зірки була прихована за стіною, всі найсексуальніші вигини потрапили в об'єктиви папараці, пише The Daily Mail.

На Дженніфер був вдягнутий білий купальник з вирізами на спині, боках і декольте. У рідкісних перервах зйомок актриса поправляла його, щоб ненароком не показати нічого зайвого.

Крім того на знаменитості були взуті золоті сандалії на високих підборах. Сексуальний образ акторки доповнювало скуйовджене волосся, укладене вмілою рукою майстра.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Напівгола Дженніфер Лопес обіймалася зі своїм молодим коханцем на шезлонгу

Маріо Тестіно раз у раз підходив до Дженніфер Лопес, щоб проконсультувати актрису на рахунок того, як поводитися перед камерою і які пози приймати.

Нагадаємо, зараз у актриси і співачки зав'язалися романтичні стосунки з молодим танцюристом Каспером Смартом. Мало того, вже ходять чутки, що Лопес збирається заміж за свого 24-річного коханця.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес вразила папараці сексуальними вигинами своєї фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути