понеділок, 20 травня 2013 15:06

Дженніфер Лопес вразила Лас-Вегас своїми стегнами, а Мадонна - вбранням повії
23

Psy
Фото: Фото: Reuters
Селена Гомес
Кейша

У Лас-Вегасі відбулася церемонія вручення нагород Billboard Music Awards. Найбільшого успіху досягла Тейлор Свіфт, яка перемогла у восьми номінаціях, повідомляє офіційний сайт музичної премії. Але відзначитися вдалося і кумиру молоді, канадському поп-співаку Джастіну Біберу.

23-річна кантрі-співачка претендувала на 11 статуеток і змогла понести більшість з них. Їй вдалося виграти в найпрестижнішій номінації "Кращий виконавець", а також у таких категоріях, як "Краща співачка" і "Кращий артист за версією Billboard 200". Друге місце з результатом у 4 премії поділили між собою Gotye і Ріанна.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кличко та Хайден Панеттьєрі увесь час трималися за руки на церемонії "Еммі"

Відразу за ними розташувався Джастін Бібер. Його визнали "Кращим співаком" і "Кращим виконавцем-чоловіком". Крім того, йому вдалося взяти приз Milestone Award. Переможця цієї категорії вибирали фанати. Успіх канадцеві принесла його багатомільйонна армія шанувальників-"беліберів". Невдахами церемонії стали групи fun. і Maroon 5. Вони були висунуті на здобуття 11 титулів, проте завоювали лише по одному.

У ході церемонії на MGM Grand Garden Arena відбувся масштабний концерт. Так, на сцені виступили Тейлон Свіфт, Кріс Браун, Селена Гомес, Джастін Бібер, Pitbull, Бруно Марс, Дженніфер Лопес, Крістіна Агілера, PSY і Will.i.am.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес вразила Лас-Вегас своїми стегнами, а Мадонна - вбранням повії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути