вівторок, 13 березня 2012 11:48

Дженніфер Лопес в образі фатальної жінки потрапила на обкладинку Vogue

Шанувальники Дженніфер Лопес ще не встигли насолодитися фотосесією зірки для журналу V, як вона піднесла новий сюрприз. Вдруге за свою кар'єру Джен прикрасила обкладинку Vogue.

Редакція "модної Біблії" запросила Джей-Ло для зйомок спеціального весняного номера Shape. Як наголошується, таким чином видання віддає належне "чудовій спортивній" фігурі зірки.

Зйомки співачки в червоному вбранні з нової колекції Bottega Veneta довірили "королівському" фотографу Маріо Тестіно. А в супровідному інтерв'ю артистка відверто розповідає про материнство, розлучення і, звичайно ж, способи підтримки фігури у чудовій формі.

Модні оглядачі відзначають, що вперше Джен прикрасила обкладинку Vogue в січні 2005 року. Відтоді зірці довелося пережити чимало щасливих (народження близнят) і не дуже (розлучення з чоловіком Марком Ентоні) моментів, але виглядає вона як і раніше чудово.

Втім, не всім до душі відверто сексуальний образ Лопес. Так, нещодавно співачка Келлі Осборн відпустила їдке зауваження з приводу відвертого вбрання зірки від Zuhair Murad, в якому вона блищала на церемонії "Оскар".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Лопес боксерськими рукавичками прикрила голі груди

"Лопес вибрала сукню, яка більше підійшла б ведучій латиноамериканської "Греммі", - прокоментувала Келлі. Репліка не залишилася непоміченою, але справила зовсім не той ефект, на який розраховувала дівчина. У словах Осборн журналісти та шанувальники почули расистський відтінок і досить жорстко розкритикували знаменитість.

До речі, бойфренд Лопес, танцівник Каспер Смарт, зауважив нещодавно, що спортивній формі і фігурі Дженніфер може позаздрити будь-яка 20-річна дівчина.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес в образі фатальної жінки потрапила на обкладинку Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути