понеділок, 09 листопада 2009 15:58

Дженніфер Лопес хоче від колишнього чоловіка $10 млн

Дженніфер Лопес хоче від колишнього чоловіка $10 млн

Латиноамериканська діва Дженніфер Лопес в черговий раз судиться зі своїм екс-чоловіком. Днями зірка подала позов до суду Лос-Анджелеса на колишнього офіціанта Ожані Ноа. Річ у тому, що Ожані знову вирішив пригадати про своє подружнє життя з Джен і зняти на честь цього фільм. Проте відому співачку це абсолютно не влаштовує.

Ожані Ноа, який перебував в шлюбі з відомою співачкою з 1997 по 1998 рік, готується зняти документальний фільм "Як я був одружений з Дженніфер Лопес: Історія Джей Ло і Ожані Ноа". В той же час сама Лопес заявила, що випуск подібної стрічки - безсовісне порушення угоди, згідно з якою Ожані не повинен робити принижуючі заяви на адресу Джен або розкривати інтимні подробиці їхнього однорічного шлюбу за грошову винагороду. Угоду колишнє подружжя уклало ще в 2005 році.

Зараз співачка подала позов до суду з вимогою стягнути 10 мільйонів доларів з Ожані в якості моральної компенсації за порушення умов договору. Ожані намагається довести, що звинувачення проти нього безпідставні, і фільм буде "100 % пародією". Проте у Джен із цього приводу абсолютно інша думка.

Між іншим, два роки тому у колишнього подружжя склалася аналогічна ситуація, і тоді пані Лопес виграла близько 550 тисяч доларів в результаті судового розгляду з Ноа, що мав намір видати книгу, в якій він обіцяв розповісти про свою знамениту дружину досить цікаві подробиці (повідомлялося про якісь відомості викриваючого характеру, зокрема Ожані обіцяв розповісти всю правду про численні романи зірки).

Але у результаті Арбітражний суд округу Лос-Анджелес зобов"язав Ноа виплатити співачці й актрисі 200 тисяч доларів за порушення раніше укладеної угоди, 300 тисяч - в якості винагороди адвокатам і 48 тисяч - на відшкодування арбітражних витрат, повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес хоче від колишнього чоловіка $10 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути