середа, 12 листопада 2008 12:24

Дженніфер Еністон зневажає Анджеліну Джолі (ФОТО)

 
Досі голлівудська зірка Дженніфер Еністон прагнула не говорити на тему свого розлучення. Треба віддати належне актрисі, декілька років вона з гідністю мовчала про свою суперницю. Проте момент істини настав. Зараз Джен вирішила розповісти всьому світу про своє презирливе ставлення до Анджеліни Джолі.

Про своє ставлення до колишнього чоловіка та жінки, яка його вкрала, Еністон розповіла в інтерв"ю модному журналу Vogue. Як виявилось, Джен вважає Енджі розбещеною, особливо після того, як Джолі заявила, що закохалася в Бреда на зйомках фільму "Містер та місіс Сміт". Адже тоді Пітт ще був одружений з Еністон.

"Це інтерв"ю показує, що Джен більше не боїться Джолі, - говорить джерело з оточення актриси. - І це надзвичайно істотно".

За словами Еністон, вона і уявити собі не могла, що її чоловік закохався до розлучення. Проте, вона з повагою ставиться до Бреда, вважає його відмінним хлопцем і визнає, що дуже уважно ставиться до його проблем. Адже після розриву пара все-таки залишилася друзями.

Джен вважає Енджі розбещеною

До Анджеліни ставлення абсолютно протилежне. Особливо розсердило Джен інтерв"ю з Джолі (дворічної давності), в якому зірка "Лари Крофт" запропонувала зустрітися і обговорити всі питання. Тоді ж Джолі заявила, що роман з Бредом почався на зйомках "Містер та місіс Сміт".

"Для мене пропозиція зустрітися і поговорити була вельми дивною, - говорить сьогодні Еністон. - Мені здавалося, що я відчуваю фальш. Невже вона дійсно хотіла нашої зустрічі? Здається, це свідчить про розбещеність".

За матеріалами Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон зневажає Анджеліну Джолі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути