пʼятниця, 11 лютого 2022 08:32

Дженніфер Еністон святкує 53-річчя: 10 найвідвертіших знімків і фактів з життя кінозірки
10

Американська кінозірка Дженніфер Еністон 11 лютого відзначає 53 роки. Акторка стала шалено популярною після участь в культовому серіалі "Друзі". Нині вона не лише роздягається заради емоційних сцен на екрані та показується у рушнику без макіяжу, а й вважається однією з головних кінодів Голлівуду.

Зі святкової нагоди Gazeta.ua зібрала сексуальні фото Еністон та розповідає, чому їй доводилося працювати одразу на двох вакансіях і що з її зовнішності стало брендом.

1. Кіноакторка - гречанка за походженням. Коли їй був рік, батьки переїхали до Нью-Йорка. Еністон була схильна до повноти, з типовим грецьким профілем. 1990 року вона переїхала до Голлівуду та знайшла агента, який погодився її представляти. Але поставив жорстку умову: схуднути на 13 кг. Спочатку Еністон не погоджувалася, та після режисерських відмов наважилася. З роками вона знайшла власний стиль і прославилася вмінням ставати кращою щороку.

2. Акторську освіту отримала в Нью-Йоркській школі акторської майстерності. Після випуску Еністон дебютувала в бродвейських постановках. Але щоб зводити кінці з кінцями, їй доводилося працювати одразу кур'єром і телефонним маркетологом.

3. 1994 року стартував серіал "Друзі", завдяки якому акторка прославилася. Усі шестеро виконавців головних ролей стали суперзірками, але саме героїня Еністон - Рейчел - здобула найбільшу кількість симпатій. В останніх двох сезонах вона отримувала зарплату в розмірі $1 млн за серію. Її п'ять разів номінували на "Еммі", 2003-го нагороджували премією "Золотий глобус", а одного разу вона перемогла в номінації "Найкраща жіноча роль у комедійному серіалі".

Американська кінозірка Дженніфер Еністон 11 лютого відзначає 53-річчя
Фото: instagram.com/jenniferaniston
Американська кінозірка Дженніфер Еністон 11 лютого відзначає 53-річчя
Американська кінозірка Дженніфер Еністон 11 лютого відзначає 53-річчя
Американська кінозірка Дженніфер Еністон 11 лютого відзначає 53-річчя
Американська кінозірка Дженніфер Еністон 11 лютого відзначає 53-річчя

4. Нині Еністон є однією з найзатребуваніших та високооплачуваних акторок Голлівуду. Фільми, де вона знімається, стають культовими і збирають рекордну касу. Серед найуспішніших комедій з її участю є "Брюс Всемогутній", "Марлі і я", "Ми - Міллери" та інші.

5. Незважаючи на те, що вона має репутацію "королеви комедії", Еністон беруть і на драматичні ролі. 2002 року зірка зіграла касирку із супермаркету в драмі "Хороша дівчинка", що критики сприйняли із захопленням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соні Плакидюк виповнюється 33 роки: найсексуальніші знімки епатажної фешнфотографині

6. Найкращою подругою акторки на екрані та в житті є виконавиця ролі Моніки в "Друзях" - Кортні Кокс. Вона не раз зізнавалася, що Еністон є найближчою для неї людиною. А ще вона є хрещеною матір'ю Кортні - Коко.

7. З 2000-го по 2005 рік Еністон була в шлюбі з голлівудським актором Бредом Піттом. Фанати вважали їхню пару повну гармонії та кохання. Та під ча зйомок фільму "Містер і місіс Сміт" Пітт познайомився з кінозіркою Анджеліною Джолі, заради якої згодом розлучився з Еністон. Шанувальники експодружжя не полюбили Джолі, тому стали на бік зірки "Друзів" та почали жаліти її. Утім, Пітт з Джолі розійшлися 2016 року, а шлюборозлучний процес триває і досі.

8. Фразу "Хочу зачіску, як у Рейчел із "Друзів" в 1990-ті чув майже кожен перукар. Саме зачіска героїні Еністон стала брендом. Вона навіть ввела в моду мінімалістичне укладання пасм, пофарбованих у техніці мелірування. Проста і природна зачіска Дженніфер увійшла в історію як одна з найпопулярніших.

9. Також акторку визнають іконою стилю. Критики запевняють, що вона майже не має модних промахів. Зірка завжди обирає класику та лаконічність.

10. Еністон є справжньою фанаткою йоги. Завдяки багаторічному захопленню вона зробила тіло, яке вважають найкрасивішим у Голлівуді - гармонійного, без пластики та надмірних силових навантажень.

Дженніфер Еністон поділилася знімками з архіву. Кінозірка показали кадри зі зйомок фільмів і серіалів різних років. Акторка опублікувала серію фотографій, на яких у неї різні зачіски. Запропонувала підписникам в Instagram обрати найулюбленішу зачіску. Серед варіантів були кадри із серіалів "Друзі", за який Еністон отримала "Золотий глобус" і премію "Еммі", "Ранкове шоу", фільми "Марлі і я", "Пампушка" та інші.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон святкує 53-річчя: 10 найвідвертіших знімків і фактів з життя кінозірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути