Ексклюзиви
четвер, 11 серпня 2011 09:35

Дженніфер Еністон готується до зачаття дитини
10

42-річна Дженніфер Еністон та її 40-річний бойфренд Джастін Теру планують завести дитину. Про це повідомив журнал Us Weekly. Пара зустрічається вже чотири місяці.

"Вони вже докладно все обговорили і вирішили одружитися і народити дітей, - розповідає інсайдер. - Дженніфер вважає, що для неї настав час створити сім'ю".

Зараз закохані відпочивають на Гаваях, в шикарному готелі, який обходиться їм в 7 тисяч доларів на добу. Джастін і Джен гуляють, п'ють коктейлі, розслабляються - і кожен день не менше 45 хвилин займаються йогою. Також відомо, що пара найняла особистого кухаря.

"Вони хочуть зачати дитину якомога швидше, але для початку Дженніфер повинна привести в порядок свій організм", - повідомило те саме джерело.

За словами самої актриси, чиє особисте життя було серією катастроф, вона "нарешті зустріла споріднену душу" і "почувається в безпеці". І якщо це дійсно так, навіщо чекати? Тепер її щастя затьмарює тільки одне - плітки.

Нагадаємо, що колись Дженніфер стала жертвою "підступної розлучниці" Анджеліни Джолі, яка буквально загіпнотизувала її чоловіка Бреда. У той час весь світ засуджував Енджі і співчував бідній страждальниці Джен. Але тепер Еністон сама опинилася на місці Анджеліни. У березні Джастін Теру розійшовся з Хайді Бівенс, яка була його подругою протягом 14 років. Актор "перестрибнув" з одних стосунків в інші настільки стрімко, що багато хто задається питанням - а не кинув він Хайді заради Дженніфер?

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон готується до зачаття дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути