Ексклюзиви
вівторок, 03 вересня 2013 12:05

Джейсон Стетхем і Розі Хантінгтон-Уайтлі розлучилися через різницю у віці

Автор: фото:yes.com.ru
 

Останнім часом чимало пар приймають рішення розлучитися. Вони мали дещо спільне - велику різницю у віці. Ось і чергова зіркова пара не може впоратися з двома десятками років, які розділяють їх .

Розі Хантінгтон-Уайтлі і Джейсон Стетхем зустрічалися близько 4 років але тепр близькі до пари люди запевняють, що у зірок не все так добре, як здається.

26-річна Розі та 45- Стетхем вирішили на якийсь час розлучитися, тому дівчина відправилася на Ібіцу з подругами, куди вони прибули в неділю.

Кажуть друзі пари , що причин того, що зірки розлучилися декілька: по-перше, різниця у віці в 19 років, яка останнім часом дає про себе знати, і той факт, що актор Джейсон Стетхем так і не запропонував Хантінгтон-Уайтлі вийти за нього заміж.

Як варіант, говорять про те, що Розі все ще не пробачила Джейсону фотографії, зроблені в червні: тоді папарацці сфотографували актора в одному з барів Манхеттена, де він був з дівчатами. Свідки стверджували, що Стетхем залишив заклад тільки під ранок і п'яним .

Сьогодні друзі пари кажуть:

"У неї немає іншого чоловіка, і у нього немає іншої жінки. Вони один одного дуже кохають і не оголошують про своє розставання, оскільки сподіваються налагодити стосунки. Але останнім часом у них багато проблем, постійно виникають сварки, кожному з них хочеться мати особистий простір. Зараз вони відпочивають один від одного. Враховуючи те, що між ними різниця майже в 20 років, проблеми неминучі. "

Зараз ви читаєте новину «Джейсон Стетхем і Розі Хантінгтон-Уайтлі розлучилися через різницю у віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути