Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2016 11:54

Джеймс Франко зізнався, що трішки гей

Джеймс Франко зізнався, що трішки гей
fast-torrent.ru

Актор Джеймс Франко журналу New York Magazine, в великому інтерв'ю відверто розповів про свою орієнтацію і зізнався, що йому не подобається мислити стереотипами, говорячи про свою сексуальність:

"Якщо ви вирішуєте, гей я чи натурал, на підставі того, з ким я сплю, то, думаю, ви можете вважати мене тим, хто любить дражнити чоловіків", - заявив актор.

Франко зізнався, що у нього ніколи не було сексу з чоловіками, але "близькі контакти" він собі дозволяв і дозволяє:

"Коли я намагаюся втиснути себе в якісь визначення, всі мої почуття бунтують проти цього. Так, напевно, я трохи гей. Це другий бік мене - гей Джеймс", - сказав актор, режисер, продюсер, письменник і художник.

Його книга віршів, вийшла в минулому році, з провокаційною назвою Straight James / Gay James ( "Натурал Джеймс / Гей Джеймс"). У цій книзі, крім віршів, Франко опублікував також діалоги з самим собою, в яких розмірковував про природу своєї сексуальності.

Чутки щодо нетрадиційної орієнтації Франко, незважаючи на його романи з дівчатами, ходять вже довгі роки. І актор лише підливає масла у вогонь: грає гомосексуалів в кіно ("Харві Мілк", "Мене звуть Майкл") і сам знімає "тематичні" фільми (наприклад, "Інтер'єр: Садо-мазо-гей бар").

Днями на кінофестивалі Tribeca відбулася прем'єра фільму "Королівська кобра", в якому Франко знявся в одній з головних ролей (актор також виступив продюсером стрічки). Картина розповідає історію зірки гей-порно і його взаємовідносин зі своїм продюсером і, як пишуть критики, вийшла дуже відвертою.

Зараз ви читаєте новину «Джеймс Франко зізнався, що трішки гей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути