субота, 04 жовтня 2014 09:50

"Джаз вилікував Америку, вилікує і нас" - Олег Скрипка дав перший концерт в Палаці "Україна"

Автор: vogue.ua
 

Олег Скрипка дав свій перший сольний концерт в Палаці Україна. Прихильники музиканта почули кращі джазові хіти світу та український ретро-джаз.

"Це мій перший сольний концерт в Палаці Україна, я це пов'язую з українською культурною революцією, яка зараз відбувається. Ми виборюємо культурну незалежність, це можливість співати українські пісні в Палаці Україна і я думаю, що це буде прем'єра в Палаці Україна українського ретро-джазу", - говорить Олег Скрипка.

Музикант в цьому напрямку працює вже 5-7 років, хоче показати Україні і всьому світу, що український джаз був до війни, був розвинутий, цікавий і дати цим пісням друге життя.

" З цією програмою я вже виступав в Торонто, то друга батьківщина прекрасного автора і композитора Богдана Весиловського. В Канаді дуже багато його прихильників до сих пір його пісні знають, співають, я співав в Торонто і натовп співав ці пісні. Моя висока мета, щоб ці пісні були відомі у нас і у нас їх співали", - говорить музикант.

Концертна програма Олега Скрипки з джазовим оркестром "Забава" складається з двох частин: пісень 30-40-х рр, та відомих хітів, які музикант заспівав українською, французькою і англійською мовами.

Протягом шоу око глядачів милував чорно-білий відеоряд паризьких вулиць минулого століття.

Олег Скрипка повністю віддався джазу і радував слухачів фірмовим співом, оригінальною хореографією та дружнім спілкування. Прямо під час шоу до співака підійшла жінка і сказала, що у неї День народження, музикант не розгубився і заспівав для неї "Многая літа".

"Джаз колись вилікував Америку, вилікує і нас" - говорить Олег Скрипка зі сцени. Протягом вечора панувала тепла атмосфера и завершив програму музикант улюбленими хітами мільйонів українців піснями "Весна" та "День народження".

Співак повідомив, що деякі кошти від концерту підуть на потреби військових з АТО.

"Перші два ряди вони найдорожчі і ці кошти підуть на допомогу військовим, які починають мерзнути зараз, і перша задача на сьогодні це просто шкарпетки, термобілизна, спальники. Ці кошти, які зберуться, будуть витрачені на спальники", - сказав співак.

Нагадаємо, концерти Олега Скрипки та джаз-оркестра пройдуть у Дніпропетровську, Харкові, Черкасах, Львові, Одесі, у деяких містах до Олега приєднаються учасники конкурсу "Голос.діти". Після України Олег Скрипка з гуртом ВВ поїде з виступами до Німеччини.

 

Зараз ви читаєте новину «"Джаз вилікував Америку, вилікує і нас" - Олег Скрипка дав перший концерт в Палаці "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути