середа, 23 листопада 2011 12:27

Джастін Бібер зробив ДНК-тест на батьківство

Джастін Бібер зробив ДНК-тест на батьківство

Канадський співак 17-річний Джастін Бібер, фанатка якого вимагала аліменти на утримання нібито його сина, здав аналіз на ДНК, за результатами якого можна буде зробити точний висновок про те, ким доводиться Бібер дитині, передає інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей.

Як повідомляє портал, Бібер здав біоматеріал на ДНК ще в п'ятницю, 18 листопада. Процедура взяття аналізу проходила під "дуже серйозним контролем", тому 20-річній американці Мерайі Йітер та її адвокатам буде важко не погодитися з його результатами.

Раніше портал TMZ повідомив, що Мерайя Йітер відкликала свій позов до знаменитості. Адвокати молодої жінки, яка 31 жовтня подала позов до суду міста Сан-Дієго (штат Каліфорнія), вимагаючи від знаменитості щомісячної компенсації в розмірі 12 тисяч доларів на утримання дитини, відмовилися надавати їй свої послуги.

Йітер у своєму позові заявляла, що вступила в статевий зв'язок зі співаком в жовтні 2010 року після одного з його концертів в Лос-Анджелесі, а 6 липня цього року народила хлопчика.

За даними порталу TMZ, раніше молода жінка заявляла, що батьком цієї ж самої дитини був її колишній бойфренд Джон Терранова. Як повідомила сайту бабуся бойфренда Йітер Френсіс Ліппе, в грудні 2010 року дівчина прийшла до них додому і заявила, що вона вагітна дитиною, батьком якої є Терранова.

Молодий чоловік тоді відмовився це визнати. В результаті, між Йітер і Терранова виникла сварка, під час якої дівчина розбила скло його автомобіля. Пізніше, цього ж дня, під час вже іншої сварки вона, як йдеться в звіті поліції, три рази вдарила юнака в обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер зробив ДНК-тест на батьківство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути