понеділок, 26 березня 2012 17:42

Джастін Бібер переплутав дітей Бекхема і Пітта

Джастін Бібер переплутав дітей Бекхема і Пітта
Помічники Бібера могли щось наплутати Фото: donbass.ua

Співак Джастін Бібер завдав смертельної образи сімейству Бекхемів.

9-річний Ромео, середній син Девіда та Вікторії Бекхемів, обожнює пісні Бібера. У день народження батьки вирішили зробити йому подарунок: відвести в студію, де Джастін працював над новим альбомом, і особисто познайомити з кумиром.

Улюбленець підлітків мило поговорив з хлопчиком, пообіцяв прислати йому гітару з автографом і дотримався слова. Однак на гітарі, яку доставили Бекхемам, було великими літерами написано: "ПАКСУ ДЖОЛІ-ПІТТУ". Ймовірно, помічники Джастіна щось наплутали і випадково вклали в посилку інструмент, який призначався іншій дитині - 8-річному прийомному сину Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. Не варто говорити, що настільки байдуже ставлення з боку кумира дуже засмутило Ромео.

Колишня учасниця групи Spice Gilrs розповіла цю історію в новому інтерв'ю журналу Vogue. На щастя, Бекхеми звели все до жарту і не тримають зла на Бібера, який, нехай і випадково, завдав глибокої образу їхньому сину.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Джастін Бібер для фотосесії вдягнув вінець на голову

Історія замовчує про те, чи отримав Пакс Джолі-Пітт гітару з написом "Дорогому Ромео". Якщо так, то Джастін ризикував одночасно налаштувати проти себе двох найвпливовіших сімейств в Голлівуді.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Бібер переплутав дітей Бекхема і Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути