неділя, 02 вересня 2012 11:54

Джамала змінила образ: стала виглядати більш жіночно

Джамала із радістю би погодилась заспівати гімн України під куполом Верхвоної Ради. Співати за певну політичну силу її ще не запрошували.

"Я краще буду торгувати шампунем, ніж піду у політику!", - таке зізнання зробила артистка на вечірці журналу "Кореспондент". - Хтось продає шампунь, хтось йде у політику. Я не проти додаткових прибутків артистів, окрім музики. Це нормально. Я розглядаю це як бізнес".

Причини такого ставлення до політичної діяльності пояснила так: "Зараз не народжуються Моцарти. Тому виною і наші політики, і наше суспільство".

Джамала не засуджує артистів, які прийняли запрошення від політичних сил і будуть брати участь у парламентських перегонах. Якщо вони стануть депутатами, їм доведеться забути про творчість.

"Тому що це час – великий шматок життя. Тоді доведеться обирати. Я заміж досі не йду, тому що боюсь, що мій чоловік мені скаже: ти або моя дружина, або йди співай" - сказала співачка.

Однак, брати участь у парламентському житті артистка не відмовляється. Якщо б покликали співати гімн у парламенті, вона б із задоволенням погодилась.

"Я згадую завжди Amazing Grace, який співала на усіх заходах Уітні Ґ'юстон. Найкращі голоси, найкращі співаки завжди співали гімни, і якщо мене запросять – для мене це буде дуже почесно".

Співати на агітаційних політичних заходах в Україні Джамалу цього року ще не запрошували. Паузою у графіку співачки скористалися росіяни – покликали виступити на фестивалі, присвяченому дню міста Москва.

Варто зазначити, останнім часом Джамала з'являється на публіці у новому, більш жіночному образі. Усі, хто звик бачити артистку хіпстером, із здивуванням оцінили її новий вигляд.

На вечірку артистка вдягла чорну коротеньку сукню аля Коко Шанель, елегантні панчохи у сіточку, а на її ногах були туфлі-човники на 8-сантиметровому каблуці. Зачіску-каре прикривав вишуканий чорний капелюшок.

Зараз ви читаєте новину «Джамала змінила образ: стала виглядати більш жіночно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути