неділя, 23 квітня 2017 15:04

Джамала розповіла про несподіване знайомство з "хорошим хлопцем"

Джамала розповіла про несподіване знайомство з "хорошим хлопцем"
Джамала Фото: Pre-Party.com.ua

Співачка Джамала познайомилась із зіркою серіала "Хороший хлопець" Кирилом Дицевичем. Про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 .

"Я пройшла пообідати у один з ресторанів Києва і зайшов Кирило. В цей день моя мама була на операції в клініці Амосова, я подумала - можливо це їй підніме дух. Він мене впізнав, зрадів. Сказав, що я чарівна красуня, і я подумала - він такий красень, дуже приємний. Сказав на відео, що він бажає здоров'я моїй мамі, щоб вона скоріше одужала і я зрозуміла, що він не тільки крсень, а і дуже щира і добра людина", - говорить Джамала.

Зірка серіалу "Хороший хлопець" Кирило Дицевич свого часу став "Містером Білорусь". Отримати титул найкрасивішого йому допомогло легке ставлення до конкурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хороший хлопець" розповів, як отримав титул найкрасивішого

"Я там був найменьш накачаний, всі хлопці прийшли серйозно підготувались, вживали стероіди. Багато ходили у спортзал. Я простіше до цього ставився і напевно тому так вийшло. Я вважаю, що чим простіше, тим краще", - говорить Кирило і додає, - у мне кубиків пресу серйозних немає, треба займатися, але коли молоді люди багато уваги приділють своєму зовнішньому вигляду, то мені здається щось тут не те".

Зараз ви читаєте новину «Джамала розповіла про несподіване знайомство з "хорошим хлопцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути