Ексклюзиви
понеділок, 05 лютого 2018 12:00

Джамала розповіла, коли очікує первістка

Українська співачка Джамала планує стати мамою до квітня 2018 року.

"Для мене дуже спокійно проходить вагітність, немає такого: хочу апельсинів о 12-й ночі. Можливо, у когось таке було, але, мені здається, що це інструмент маніпулювання чоловіками, в той момент, коли дійсно хочеш уваги. Чом би й ні? Я намагаюся плавати, робити йогу, вагітність – це не хвороба", – говорить Джамала у програмі "Світське життя з Катериною Осадчою", повідомляє 24tv.ua.

Автор: 24tv.ua
  Катерина Осадча запитує у Джамали про роботу і перебіг вагітності
Катерина Осадча запитує у Джамали про роботу і перебіг вагітності

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Viva! Найкрасивіші": назвали переможців премії

Джамала зізналася, що Осадча для неї – приклад сучасної мами.

"Минулого року була ведуча при надії, ти для мене такий приклад. Коли мене часто питають: "Як ти? Не хвилюєшся? Працюєш?". Я відповідаю: "Ви бачили Осадчу минулого року? Як вона працювала і робила програму "Світське життя"? І на сцені "Голосу". Для мене ти приклад", – сказала співачка.

Також вона відзначила, що планує народити до прямих ефірів шоу "Голос", які стартують у квітні 2018 року. Джамала не розголошує стать майбутньої дитини. Однак Осадча припустила, що це буде хлопчик.

Джамала розповіла про свій перший заробіток. "Коли мені було 15 років, я заробила свої перші гроші. Це була реклама для ювелірного магазину, і я співала: "Бижутерия, бижутерия, бижутерия в магазине "Парадиз". Це було місто Сімферополь", – відверто зізналась артистка.

Зараз ви читаєте новину «Джамала розповіла, коли очікує первістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути