понеділок, 16 квітня 2018 12:52

Джамала розкрила подробиці свого материнства у прямому ефірі "Голосу країни"
24

Перший прямий ефір "Голосу країни-8"
Фото: Прес-служба
Перший прямий ефір "Голосу країни-8"
Перший прямий ефір "Голосу країни-8"
Перший прямий ефір "Голосу країни-8"
Перший прямий ефір "Голосу країни-8"

Вчора на телеканалі "1+1" відбувся перший прямий ефір "Голосу країни-8", в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, молода матуся Джамала, Потап і Тіна Кароль разом з українцями визначилися з двома із чотирьох напівфіналістів своїх команд: одного обрали глядачі шляхом телефонного та смс голосування, іншого – зіркові наставники.

Вперше за всі сезони "Голосу країни" ефір відкрили зіркові тренери проекту з попурі із власних хітів. Тим часом, боротьбу за місце у чвертьфіналі розпочала підопічна Джамали та зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер. Талановита дівчина вийшла на сцену у яскравому світлодіодному костюмі з танцювальною композицією Britney Spears "Oops! I did it again", чим вразила зіркових тренерів:

"Після пологів я дуже чутлива і часто плачу, але від твого виступу, Аню, отримала неймовірну насолоду. Дякую тобі за це", - сказала Джа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

Ще одна учасниця молодої матусі Андріана Шевчук своїм виконанням української пісні "Рідна мати моя" у сучасній обробці розчулила свого наставника до сліз:

"Андріано, я завжди слухала цю композицію, як дитина, а сьогодні я її почула, як мама", - зізналась Джа. За результатом глядацького голосування до півфіналу потрапили Анна Трінчер, а молода матуся обрала Христину Храмову.

Підопічний Сергія Бабкіна молодий електрик Валентин Біленький на головній вокальній сцені країни виконав відому пісню "Два кольори" у новому прочитанні, чим вразив не тільки наставника хлопця, але й Тіну Кароль і Потапа. Тим часом, ще одна представниця команди Бабкіна, дівчина з народним вокалом Олена Луценко підкорила українців і зіркових наставників щирим виконанням композиції "Я піду в далекі гори".

"Я вдячна "Голосу країни" за те, що такі самородки мають можливість заспівати на всю країну. Я вражена, ви вже перемогли для мене", - сказала Джа, а Бабкін додав, що дівчина є діамантом його команди. За рішенням тренера до наступного етапу потрапив Дмитро Самко, а глядачі віддали перевагу Олені Луценко.

Підопічний Потапа і учасник "Голосу.Діти-2" Микита Трондін боровся за право виступити у наступному етапі з саундреком до одного з фільмів про Джеймса Бонда "The world is not enough". В свою чергу, співачка-трансгендер Зіанджа у прямому ефірі "Голосу країни" виконала пісню "Mamma mia" культового шведського музичного гурту "Abba" у супроводі хору з 12 вокалістів. Артистка вийшла на сцену у яскравому образі у стилі 70-років, а також здивувала новою короткою зачіскою.

За результатами глядацького голосування Зіанджа залишила проект: Потап віддав перевагу Србуі Саргсян, глядачі - Микиті Трондіну.

Підопічні Тіни Кароль гурт "Nude voices", Катя та Артем, вступили у боротьбу з вокальним експериментом, який складався з всесвітньо відомих хітів "OST Starwars", "In the jungle", "Don't worry be happy", "Ghostbusters".

Учасник "Ліги Сміху" Михайло Сосунов у чвертьфіналі представ перед глядачами з лаконічним і сучасним номером під виконання пісні Radiohead "Creep".

"Я зрозумів, що не знаю Мішу: кожного разу він відкривається по-різному. Сьогодні ти один з топ-виконавців. Стільки емоцій я давно не відчував", - сказав Потап, а Тіна Кароль додала, що має честь бути наставником Михайла.

Півфіналістами команди Тіни Кароль стали Андрій Рибарчук, якого обрали глядачі, та Михайло Сосунов, якому квиток до наступного ефіру подарувала тренер.

В рамках першого прямого ефіру тренер "Голосу.Діти-4" MONATIK представив новий хіт літа "Жизнь поет" та підтримав учасників проекту.

Окрім цього, недільного вечора до знімального павільйону завітали зірки "Танців з зірками" Катерина Кухар з чоловіком, Влад Яма, Ігор Кузьменко, Євген Кот, Ілона Гвоздьова, вагітна Олена Шоптенко, а також Тоня Матвієнко, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров з сестрою, ведучі "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Валентина Хамайко.

Переможець восьмого сезону "Голосу країни" отримає звання "Голосу країни", а також квартиру від ЖК "Щасливий".

Зараз ви читаєте новину «Джамала розкрила подробиці свого материнства у прямому ефірі "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути