четвер, 27 травня 2010 17:21

Дядя Жора згорів на сонці (ФОТО)
6

Шоу-мен Дядя Жора (Вадим Мічковський) згорів на сонці під час відпочинку в єгипетському місті Хургада.

"Після лінивого пляжного відпочинку захотілося чогось нового, - розповів Вадим. - Запропонував дружині й дочкам Уляні та Устині порибалити. О 10 ранку ми всі сиділи з вудками. Я витягав рибу одну за другою. Багато з них зривалися з гачка, бо були завеликими. Мені вдалося витягнути кілька кольорових рибин - синю і зелену в червону крапинку. Одразу цю рибу в нас забирали і відправляли на кухню. На обід ми їли те, що зловили".

Після обіду Вадим відчув, що перегрівся на сонці.

"У мене стався сонячний удар. За кілька годин почало знобити, піднялася температура, шкіра почервоніла. Ми всі злякалися, бо це була лише середина відпустки. Але до мене підійшов місцевий фармацевт і на ламаній російській мові сказав: "маз, солнце, очен карашо!". Вибору не було, довелося купити баночку. Заплатив за неї 16 доларів. Вистачило один раз намазатися. Запах був нормальний, схожий на вазелін. Мені потім пояснили, що це сік кореня якогось дерева", - поділився артист.

Вже наступного дня Вадим зміг разом з дружиною та дочками поплавати на батискафі.

"Коралові рифи - це щось, - зізнався Вадим. - Бачив рибу-їжака, рибу-голку, рибу-клоуна. Шкода, що не можна було влаштувати на батискафі підводної рибалки".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дядя Жора згорів на сонці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути