понеділок, 23 серпня 2010 18:12

Дует "Пара Нормальних" розпався

Дует "Пара Нормальних" розпався

Солісти української групи "Пара Нормальних" Аня Добриднева і Ваня Дорн заявили про припинення своєї спільної роботи в колективі. На місце співака Вані Дорна візьмуть колишнього учасника "Фабрики зірок-3" Артема Мєха.

"Мені заборонили говорити на цю тему, - сказала по телефону кореспонденту Gazeta.ua Аня Добриднева. - Все стане відомо у вересні. Тоді продюсери вирішать долю нашого дуету. Можливо, Ваня залишиться у дуеті, а, може, до нас просто приєднається ще один співак і свій дует ми перетворимо на тріо. Є вірогідність, що може змінитися назва гурту".

Екс-фабрикант Артем Мєх спростував чутки про свою участь у колективі "Пара Нормальних".

"Я досі не в курсі цієї історії. Усі навколо знають, а я — ні, що я маю співати у якійсь групі. Поки що займаюся сольною кар'єрою".

Нагадаємо, інформація про те, що Аня Добриднева та Ваня Дорн припиняють спільну роботу з"явилася в пресі давно. Невідомо було лише, хто саме покине дует. Одні видання стверджували, що піде Аня, а її місце займе екс-фабрикантка красуня Санта Дімопулос. Інші стверджували, що замінять Івана Дорна. Як бачимо, саме так і вийшло. Чим займатиметься Іван Дорн доки не відомо.

Як стало відомо, за підсумками національного відбору група "Пари Нормальних" увійшла до списку учасників фінального відбору на українському кастингу "Євробачення-2011".

Зараз ви читаєте новину «Дует "Пара Нормальних" розпався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути