пʼятниця, 03 травня 2019 14:28

Дует контрастів: Ivan NAVI і М'ята презентували спільний трек і відео

Автор: прес-служба
  Мята та Ivan NAVI записали танцювальний трек «Ти мене кохай»
Мята та Ivan NAVI записали танцювальний трек «Ти мене кохай»

Cпівачка М'ята та Ivan NAVI записали танцювальний трек "Ти мене кохай" і представили відео до нього.

Ідея дуетної роботи виникла спонтанно. Попри те, що М'ята та Ivan NAVI живуть у різних містах (Київ - Львів), запис пісні та зйомка відео зайняли 2 тижні.

"Наш дует – це той випадок, коли просто стовідсотково співпав настрій. Тут навіть важко сказати, кому належить ідея колаборації. Почали імпровізувати в студії й вже не могли зупинитися. Пісня вийшла легка та водночас із нотками романтики і спокуси", – поділилась М'ята.

"Ми з М'ятою абсолютно різні: у кожного свій музичний напрям. Ми різні і за темпераментом, і за стилем виконання, але думаю, що завдяки цьому і пісня стала особливою. Виникла якась магія в поєднанні непоєднуваного", – зазначив Ivan NAVI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Вєрка Сердючка готується до Євробачення

Для обох артистів це другий дует у творчості: у Мяти є спільна робота з латвійським співаком Маркусом Рівою, а в Ivan NAVI — із українською співачкою Марією Яремчук.

На пісню "Ти мене кохай" артисти одразу зняли відео. Над кліпом працював продакшн HD SHOT STUDIO: режисер Юджин та оператор Олексій Островий. В основу ідеї відео лягло поєднання двох протилежних кольорів — чорного і білого. У кожному кольорі глядач помічатиме присутність протилежного відтінку через символічні деталі.

Прем'єра дуету М'яти та Ivan NAVI відбулась у рамках концерту "Вечір прем'єр із Катериною Осадчою" у Палаці "Україна", відеоверсія якого в телевізійному ефірі була представлена 28 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Дует контрастів: Ivan NAVI і М'ята презентували спільний трек і відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути