середа, 13 липня 2011 18:41

Дружина Пономарьова називала його дочку "исчадием ада"

Дружина Пономарьова називала його дочку "исчадием ада"

Дружина Олександра Пономарьова Вікторія постійно конфліктувала з його дочкою Євгенією. 12-річна дівчина народилася у цивільному шлюбі співака з продюсером Оленою Мозговою.

У пресі пишуть, що пара офіційно розлучились місяць тому. Директор Пономарьова Нонна Кондрашова спростовує цю інформацію, стверджуючи, що судовий процес досі триває.

"Вони не розмовляють. Спілкуються тільки по смс. Єдина спільна тема - син. Мені здається, що весь цей сир бор пов'язаний з боргом її батька. Він не повертає Саші гроші вже другий рік. Але Саша сказав так: "Він дідусь моєї дитини. Я заробив раз, зароблю знову". А Вікторія робить вигляд, що вперше про це чує. Хоча особисто мені казала, що нервує, як тато буде повертати борг, - розповіла Gazeta.ua Кондрашова. - Олена Мозгова дзвонила Вікторії. Попросила тримати себе в руках і думати, що каже в інтерв'ю".

Дружина в різних інтерв'ю стверджує, що співак причетний до викрадення її авто Porsche Cayenne 2008-го року випуску. Крім того жінка стверджує, що Пономарьов їй погрожує.

"Саша 20 років на сцені. Ви коли-небудь чули, щоб він щось вкрав? Він що, гопник якийсь?", - зауважила директор співака.

Кондрашова стверджує, що Вікторія обмежує зустрічі Пономарьова із 4-річним сином.

"Саша бачить сина дві доби на тиждень. Вона вимагає, аби цей термін зменшити до 12 годин на тиждень. До того ж під наглядом няні, яку сам Саша і оплачує. Вона вважає, що син має ночувати в одному місці. Сашко одного разу говорить до тата: "Я не хочу їхати додому. Давай я перевдягнусь, мама піде в ніч на роботу в клуб, а я до тебе повернусь", - поділилась спогадами жінка.

"З Євгенією у неї були постійні конфлікти. Вікторія називала її "исчадием ада". У вересні минулого року Женя підслухала розмову Саші з Вікторією, в якій жінка наполягала, аби дівчинку відправити в Ірпінь в Інститут благородних дівиць. На що Саша відповів: "Я дітей на дружин не міняю", - зауважила вона.

"Саша не хоче нічого говорити. Це його особиста позиція. Каже: "Я жив з цією людиною 5 років. Не можу нікого осуджувати. Якщо вона це робить, це її проблеми". Але мого терпіння не вистачило. Ми навіть з ним посварились по телефону з цього приводу", - розказала Кондрашова.

Нагадаємо, Вікторія Мартинюк та Олександр Пономарьов одружилися у серпні 2006 року. А у лютому 2007 у пари народився син, якого назвали Сашком.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Пономарьова називала його дочку "исчадием ада"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути