Ексклюзиви
неділя, 16 жовтня 2022 01:12

Дружина Остапчука забула про чоловіка: "Я в себе одна і життя в мене теж одне"

Дружина Остапчука забула про чоловіка: "Я в себе одна і життя в мене теж одне"
Христина Горняк без Володимира Остапчука вирушила на Міконос. Фото: instagram.com/kristygor

Дружина ведучого Володимира Остапчука - Христина Горняк останні декілька місяців не згадує чоловіка.

Чутки про розкол у їхній родині ширяться не один місяць, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведучий Остапчук похвалився обіймами з російським окупантом Кіркоровим

10 жовтня Христина відсвяткувала день народження. Зробила це виключно з подругами у столиці Австрії Відні. Остапчук публічно дружину не привітав. Після святкування у Відні Горняк вирушила, знову ж таки без чоловіка, на острів Міконос, який вважає своїм місцем сили:

"Коли відчуваю, що втрачаю себе роблю все, щоб відновитись, щоб не загубити себе, шукаю опору і їду туди, де мені завжди добре. Я в себе одна і життя в мене теж одне", - написала Христина.

На початку липня Горняк з підписниками обговорювала поведінку ексдружини Володимира Остапчука Олени у сторіз свого Instagram. Зокрема, тоді Христина зазначила, що якби їй довелося розлучатися з Остапчуком, вона б на другий день поїхала на Міконос, де б відновила сили і не стала б ходити і направо та наліво роздавати інтерв'ю про їхнє розлучення з Володимиром.

Вже місяць як у ЗМІ ширяться чутки про розрив Володимира Остапчука та Христини Горняк. Вони різко перестали публікувати спільні сторіз та фото разом у соцмережах, хоча раніше робили це дуже активно. Також Христина публічно не привітала чоловіка з днем народження, хоча до цього робила це завжди.

Чутки про проблеми у стосунках пари підтвердив й ведучий Слава Дьомін, який знає подружжя особисто. Він зазначив, що пара дійсно останнім часом не живе разом. Тим часом, ані Горняк, ані Остапчук офіційно нічого не коментують.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Остапчука забула про чоловіка: "Я в себе одна і життя в мене теж одне"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути